Хидратираща и стягаща основа за грим Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie дава матов завършек на грима и естествен вид на лицето. Не прави ефект маска, не подчертава бръчките и не прави по- очевидни по- сухите зони на кожата. Козметиката на La Prairie може да прикрие всякакви несъвършенства по кожата, като пигментация, тъмни кръгове под очите, спукани капиляри и други. Освен това този продукт съдържа силикон, благодарение на което се намалява значително производството на мастен секрет и придава равномерен цвят на кожата. От друга страна обаче, силиконът пречи на поставянето на основата за грим. Тъй като консистенцията е доста плътна, първо трябва да се обработи, докато стане еластична.

LaPrairie 15 SPF

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie има доста интересни съставки. Основата за грим съдържа ревитализиращ комплекс, който намалява умората на кожата на лицето. Този комплекс повишава производството на колаген и така подпомага стегнатостта на кожата. Втората съставка е хайвер, който прави кожата по- еластична, като едновременно с това я подхранва и хидратира.

LaPrairie SPF 15

Преди употреба, бурканчето трябва да се разклати добре. Тогава Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie може да се нанася за получаване на желан ефект при покритието. Това става чрез съвестно изглаждане на продукта по кожата на лицето. Ако продуктът на La Prairie се използва като коректор, нанасянето се прави с четка.

Основата за грим на козметичната фирма La Prairie се предлага в иновативна опаковка. В основата на бурканчето е закачена малка четка. За някои жени може да е трудно да я задържат здраво в ръка, тъй като е доста къса и неудобна за хващане. Бурканчето се затваря с резе. Обемът на продукта е 30 мл. Бурканчето е прозрачно, основата и капачето с огледало имат сребърен цвят. Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie се предлага в 10 различни нюанса, като бежово с медни и златни пигменти или цветове като слонова кост, кафе и кожа с розови елементи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Nanoil – Невероятен фризьор в банята Ви

пт мар. 18 , 2016
Когато отидем до аптека да си купим продукт за коса, обикновено си купуваме много козметика. Балсам за коса, маска, спрей, защитаващ от топлина, серум за краищата на косата, лосион за подсилване на блясъка, а списъкът може да бъде и по-дълъг. Често игнорираме списъка със съставки или нямаме време да го […]
Nanoil – Невероятен фризьор в банята Ви