Антибактериален гел Tea Tree Night Lotion от The Body Shop. Как действа маслото от чаено дърво?

Как се появяват бактериите по лицето?
Различни видове бактерии се появяват по повърхността на кожата на лицето, когато тя не се почиства. Как се появяват? В порите и по кожата се натрупва прах, мръсотия, мастен секрет, които се смесват. Както може да се предположи, тази смес е идеално условие за развитието на бактерии. Какви са резултатите от тези нежелани посетители? Бактерията води до увеличаване на мастния секрет, акне и обезцветени петна. Важно е да се знае, че агресивното почистване на кожата, може да доведе до раздразнение на кожата и до по- бързо развитие на бактерии. Каква е правилната грижа за кожата? Принципно, когато става въпрос за грижа за кожата на лицето, основното е да има баланс.

tea-tree

Антибактериален гел Tea Tree Night Lotion от The Body Shop
Козметичната марка The Body Shop знае как да поддържа баланса. Техният антибактериален гел Tea Tree Night Lotion помага за запазването на хубавия вид на кожата. Продуктът хидратира и действа върху петната от акне. Това не е всичко, което може да се постигне с употребата на Tea Tree Night Lotion. Продуктът матира кожата, безопасен е за този деликатен орган и може да се използва като основа за грим. Друга ключова черта на Tea Tree Night Lotion е леката му формула. Тази бяла консистенция се разнася лесно и попива бързо. Продуктът не променя цвета на кожата. Предлага се в зелена бутилка с дозатор. Обемът му е 30 мл. е стига приблизително за 2 месеца при редовна употреба, два пъти на ден. Основната съставка в гела на The Body Shop е масло, извлечено от чаено дърво.

Как действа маслото от чаено дърво?
Маслото от чаено дърво се произвежда от листата му. Дървото расте в Австралия и Нова Зеландия и има медицински и подхранващи функции. Това масло е широко използвано в различни козметични продукти. Позитивните свойства на маслото от чаено дърво са, че облекчава всякакви кожни раздразнения, помага при лечение на акне и регулира производството на мастен секрет. Освен това има антивирусни и антибактериални свойства. Поради тази причина маслото от чаено дърво е използвано от The Body Shop в гела Tea Tree Night Lotion. За какво друго се използва? Използва се още в ароматерапията, за инхалации и да прогонва насекоми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Освежаващ спрей Face Mist от Bobbi Brown

пт мар. 18 , 2016
През лятото кожата на лицето се нуждае от освежаване, а гримът от фиксиране. Козметичната марка Bobbi Brown успешно е комбинирала тези два важни компонента за жените. Като резултат, любителите на жизнен и безупречен грим, могат да се възползват от спрея за лице. Да проверим как Face Mist от Bobbi Brown […]