Грим, докоснат от слънцето с течна основа за грим с UV протекция от Shiseido.

Течна основа за грим с UV протекция от Shiseido
Shiseido UV ProtectiveОсновата за грим от Shiseido е предназначена за смесена, нормална и суха кожа, както комбинациите от тези типове. Течната основа за грим с UV протекция дава матов завършек на грима и има средно ниво на покритие на несъвършенствата по кожата. Този козметичен продукт има сравнително висок UV филтър SPF 30. Въпреки че този продукт се характеризира с течна консистенция, никак не е труден за нанасяне. Същевременно основата от Shiseido е дълготрайна при нанасяне, устойчива е на пот, мастен секрет и вода. В допълнение, течната формула защитава кожата на лицето от вредните ефекти, причинявани от слънчевата радиация, като предпазва от всякакви други външни дразнители. Нанасянето на течната основа за грим с UV протекция е като игра, защото може да се нанесе с пръсти, плоска четка за грим или гъба за грим, прикачена към основата Shiseido. Козметичният продукт се предлага в три цветови варианта: средно бежово, среден цвят слонова кост и тъмен цвят слонова кост. Една опаковка съдържа 30 мл. течна основа за грим с UV протекция. Контейнерчето с основата за грим е опаковано в малка картонена кутийка. Изненадващо при отваряне на кутийката, вътре има още една кутийка, в която се намира гореспоменатата гъба. Опаковката на течната основа за грим с UV протекция е малка, така че се побира в различни чанти за грим. Как се нанася основата Shiseido? Най- важно е кожата на лицето първо да бъде почистена и хидратирана. Продуктът може да се използва на влажна или суха кожа. Нанасянето започва от средата на лицето.

Обобщение
Какви са предимствата и недостатъците на течната основа за грим с UV протекция от Shiseido? Продуктът е много лек и почти не се усеща. С други думи не натоварва кожата.

ShiseidoВ допълнение, нанася се лесно, не изчезва през деня и има сравнително добро покритие на несъвършенствата. Може да покрие малки несъвършенства, драскотини или спукани капиляри. Този козметичен продукт перфектно допълва цвета на кожата без ефект маска, размазване или петна. От друга страна разпределителят не е практичен, защото се замърсява постоянно. Основата за грим изтича от разпределителя, като така се хаби. Приложената гъба абсорбира прекалено много продукт, затова може би не е най- добрият апликатор. Препоръчително е да се използват пръстите или четка за грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Антибактериален гел Tea Tree Night Lotion от The Body Shop. Как действа маслото от чаено дърво?

пт мар. 18 , 2016
Как се появяват бактериите по лицето? Различни видове бактерии се появяват по повърхността на кожата на лицето, когато тя не се почиства. Как се появяват? В порите и по кожата се натрупва прах, мръсотия, мастен секрет, които се смесват. Както може да се предположи, тази смес е идеално условие за […]