Изтънчени продукти за кожата. Почистваща козметика за кожата на лицето от Rouge Bunny Rouge.

Определено почистващите процедури на лицето и тялото трябва постоянно да допълват ежедневната грижа. Всъщност чистата кожа е признак за здраве, красота и младост. Ако почистването на кожата е неприятно занимание, трябва да се запознаете с новите козметични продукти за премахване на грим на Rouge Bunny Rouge.

Продукт за почистване на грим Make-up Melt на Rouge Bunny Rouge.

Rouge Bunny Rouge (0)Възможно ли е продукт за разтопява грима? Изглежда възможно. Марката Rouge Bunny Rouge е изобретила такъв козметичен продукт, който премахва грима с минимално усилие. Как работи? В контакт с топлината, генерирана от кожата, продуктът започва да се топи, без обаче да изчезва от повърхността. При добавяне на вода, козметичният продукт започва да прави пяна и като резултат почиства водоустойчивия грим. В допълнение кожата остава свежа, почистена, гладка и хидратирана. Пълен с прекрасни съставки, като какаово масло, както и екстракти от лайка, евкалипт и лавандула, продуктът омекотява и освежава кожата на лицето.

Как трябва да се използва продуктът за почистване на Rouge Bunny Rouge? Може да се използва сутрин и вечер. Заради качествените съставки, продуктът не причинява раздразнение и е напълно безопасен. Подходящ е за всеки тип кожа. Продуктът се прилага на суха кожа и леко се масажира с върха на пръстите. Остатъците могат да се махнат с памук, салфетка или мокра кърпичка. Голямото предимство на продукта е, че може да се използва вместо тоник или продукт за изпъване на кожата.

Мека почистваща тоалетна вода Rouge Bunny Rouge.

Името на тази енигматична козметика всъщност е мицеларна течност. Използва се да почиства кожата на лицето от остатъци от грим, както и от водоустойчив грим. Много е важно, че продуктът не оставя маслено покритие върху лицето. Освен че премахва грим, продуктът действа стягащо, освежаващо и охлаждащо. Препоръчва се за всички видове кожа и тази мека почистваща тоалетна вода Gentle Cleansing Water не съдържа парабени, аромати, алкохол или сапун.

Как изглежда използването на почистващата тоалетна вода Gentle Cleansing Water? Първо се напоява памучен тампон с мицеларния почистващ лосион от Rouge Bunny Rouge. Второ, лицето се масажира с кръгови движения, започвайки от челото. Това се прави два пъти, за да почисти целия грим и други замърсявания напълно. Продуктът може да се използва сутрин за освежаване на кожата и за нейното подготвяне за грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Продукт за премахване на сенки за очи в две фази Bi-Facil от Lancome. DIY: двуфазен продукт за махане на грим

пт мар. 18 , 2016
Двуфазна течност, какво е това? По принцип, двуфазната течност е един от козметичните продукти, използван за премахване на грим. Може да се употребява за махане на грима от цялото лице, но повече се използва за почистване на зоната около очите. От какво се състои двуфазният продукт за премахване на грим? […]