Как се нанася червило Shine Lover от Lancôme

Lancome-Shine-Lover-Vibrant-Shine-Lipstick-4-van-14Червилото Shine Lover от Lancôme се предлага в петнадесет цветови варианта. Това са основно нюанси на розовото, червеното, оранжевото и кафявото. Производителят е дал имена на червилата: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, Electrisante, Inattendue, Fuchsia in Paris, Plum d’audace. Освен начервяване на устните, червилото Shine Lover от Lancôme има допълнителни функции. Благодарение на точно подбраните съставки и кремообразна консистенция, продуктът успява плътно да покрие устните, да придаде интензивен и ярък цвят, да хидратира, да изглади и леко да ги избледни. Този продукт има средно покритие, така че жени, които искат тежко и експресивно червило, трябва да нанесат два слоя от червилото на Lancôme. Червилото е оформено под лек ъгъл, което прави нанасянето му бързо и прецизно. Продуктът от Lancôme се предлага в класическа, бяла опаковка за червило с подвижна долна част. Движещата част се завърта, червилото излиза нагоре и е готово за употреба.

 

Lancome-Shine-Lover-Vibrant-Shine-LipstickКак оптически да направим устните по- големи? Освен нанасянето на червилото Shine Lover от Lancôme, има други трикове, които леко да увеличат размера на устните и да ги направя да изглеждат по- плътни. Необходими продукти: светъл коректор, един или два тона по- блед от кожата или основата за грим, бронзант или някакъв тъмен продукт, молив за устни в същия нюанс на червилото Shine Lover и по желание гланц за устни. Коректорът се използва, за да маркира горната устна. По- точно, нанася се във вдлъбнатината, разположена върху горната устна. Коректорът може да се нанесе по върха на брадичката. Бронзантът се нанася на малък участък под долната устна и по средата на брадичката. Така се създава илюзия за дълбочина и така устните изглеждат по- големи. Моливът за устни се използва за очертаване на устните по външния контур. Тук е важно моливът да очертава естествения контур на устните. За финал може да се нанесе гланц за устни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Лесен начин да придобиете красиви мигли- балсам за мигли Nanolash

пт мар. 18 , 2016
Какво трябва да направите, за да придобиете дълги и красиви мигли? Добрите новини са, че почти нищо. Колко усилия трябва да вложите в грижата за миглите? Отново, не много. Как това дори е възможно? Разберете кое вреди на миглите, какво не е необходимо да се използва и кое може да […]