Лятна защита: MAC, основа за грим и филтър SPF 50, Prep + Prime защита за лицето

Лятото наближава. Кожата на лицето трябва да бъде подготвена за топлото посрещане на първите слънчеви лъчи. Как се постига това? Всичко, което е необходимо е основа за грим, комбинирана с добър слънцезащитен филтър. За щастие това е Prep + Prime Face Protect SPF 50 на козметичната фирма MAC.

Какво става ако се използват два различни козметични продукта през лятото? Един предпазващ UV крем и основа за грим ще се разтекат по лицето. Така че вместо да се нанасят слоеве от различни козметични продукти, препоръчително е да се използва един продукт, който да има двойна функция. Prep + Prime Face Protect SPF 50 на MAC е основа за грим и крем, който защитава от слънчевата радиация

mac_prepand

Голямото предимство на Prep + Prime Face Protect SPF 50 на MAC е, че е подходящ за всички видове кожа. Продуктът прави тена матов, уеднаквява кожата и я подготвя за грима. Продуктът действа като слънцезащитен крем, защото има филтър SPF 50. Този UV филтър е доста добър и може да защити кожата на лицето от слънчевата радиация. Освен това продуктът има два различни филтъра: химически и минерален под формата на цинков оксид. Какви полезни ефекти има UV филтърът? Предпазва кожата от бръчки, слънчеви петна и изгаряния. Едновременно с това обаче, плажното масло пропуска точното количество слънчеви лъчи, така че да подпомогне организма в производството на витамин D.

Продуктът се предлага в искряща черна кутийка. Основата за грим е в пластмасова кутийка с капачка на дъното. Prep + Prime Face Protect SPF 50 се намира върху капачката, така че всякакви остатъци от продукта се връщат обратно в контейнерчето, което пък прави изваждането на продукта много удобно. Така продуктът не се хаби напразно освен това, опаковката е толкова пластична, че когато продуктът свършва, може да се разреже с ножици, за да се употреби дори последната капка продукт. Една бутилка Prep + Prime Face Protect SPF 50 на MAC съдържа 30 мл. от продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Хидратиране на кожата с Dermedic Tolerans

пт мар. 18 , 2016
Всеки знае за важността на хидратирането на тялото. Водата дава живот. Но не всеки знае как да хидратира тялото по подходящ начин. Хидратация на тялото може да бъде направена по два начина: вътрешен и външен. Пиенето на вода спада към първата категория, а козметични продукти като Dermedic Tolerans, към втората. […]