Лятна защита: MAC, основа за грим и филтър SPF 50, Prep + Prime защита за лицето
by VIERGE
| 2186 wyświetleń

Лятото наближава. Кожата на лицето трябва да бъде подготвена за топлото посрещане на първите слънчеви лъчи. Как се постига това? Всичко, което е необходимо е основа за грим, комбинирана с добър слънцезащитен филтър. За щастие това е Prep + Prime Face Protect SPF 50 на козметичната фирма MAC.

Какво става ако се използват два различни козметични продукта през лятото? Един предпазващ UV крем и основа за грим ще се разтекат по лицето. Така че вместо да се нанасят слоеве от различни козметични продукти, препоръчително е да се използва един продукт, който да има двойна функция. Prep + Prime Face Protect SPF 50 на MAC е основа за грим и крем, който защитава от слънчевата радиация

mac_prepand

Голямото предимство на Prep + Prime Face Protect SPF 50 на MAC е, че е подходящ за всички видове кожа. Продуктът прави тена матов, уеднаквява кожата и я подготвя за грима. Продуктът действа като слънцезащитен крем, защото има филтър SPF 50. Този UV филтър е доста добър и може да защити кожата на лицето от слънчевата радиация. Освен това продуктът има два различни филтъра: химически и минерален под формата на цинков оксид. Какви полезни ефекти има UV филтърът? Предпазва кожата от бръчки, слънчеви петна и изгаряния. Едновременно с това обаче, плажното масло пропуска точното количество слънчеви лъчи, така че да подпомогне организма в производството на витамин D.

Продуктът се предлага в искряща черна кутийка. Основата за грим е в пластмасова кутийка с капачка на дъното. Prep + Prime Face Protect SPF 50 се намира върху капачката, така че всякакви остатъци от продукта се връщат обратно в контейнерчето, което пък прави изваждането на продукта много удобно. Така продуктът не се хаби напразно освен това, опаковката е толкова пластична, че когато продуктът свършва, може да се разреже с ножици, за да се употреби дори последната капка продукт. Една бутилка Prep + Prime Face Protect SPF 50 на MAC съдържа 30 мл. от продукта.