Най-сладката грижа за лицето с GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

хидратиращ крем за лице

Козметиката на GHASEL съдържа най-висококачествени натурални съставки, базирани на уникалния, високо ефективен Малтийски мед. Грижата с мед е предназначена изключително за вашите нужди. Уникалният Maltese Honey Face Moisturiser е подходящ за всички възрасти, независимо от типа кожа.

Какво съдържа Maltese Honey Face Moisturiser?

Малта е известна с производството на най-сладкия мед в света, който е наистина уникален. Незаменимото козметично средство при кожни проблеми съдържа богат витаминен комплекс, включващ витамини от групите А, Е, D, С, В и минерали: калций, фосфор, магнезий, натрий, калий, желязо, цинк, мед, селен, силиций. В него има и редица други съставки за грижа за кожата, които оказват благоприятен ефект върху подхранването и дълбокото овлажняване на кожните слоеве.

Тази козметика за тяло с мед ще осигури най-добрата грижа и ще възстанови баланса на кожата ви. Пчелният мед директно от Малта, растителните екстракти, витамините и маслата гарантират дългосрочна хидратация, укрепване на здравето на кожата и подобряване на външния ѝ вид. Усъвършенстваната формула осигурява енергия и забавяне на процесите на стареене. Постигнете кожа, изпълнена с жизненост и естествен блясък!

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser – незаменима грижа за кожата

Ако желаете грижата за кожата ви да донесе впечатляващи резултати, изберете малтийския мед, за да възстановите стегнатия вид на кожата си. Осигурява максимална защита срещу външните фактори и успокоява раздразнената кожа. Свойствата против стареене ще ви помогнат да изглеждате красиви и млади за дълго време, тъй като няма да се притеснявате от оксидантите, които ви дебнат навсякъде.

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser за дневна и нощна употреба гарантира доза безупречно здраве и енергия за вашата уморена, вяла и отпусната кожа. Мощните подхранващи и овлажняващи свойства подобряват качеството на кожата и се борят с несъвършенствата – и всичко това с уникални, внимателно подбрани съставки без силикони, химия, ГМО или изкуствени оцветители.

Създадена с внимание към всеки тип кожа, козметиката съдържа редица овлажняващи и изглаждащи растителни екстракти, както и кофеин, който стимулира кожата и подпомага функцията на кръвоносните съдове. В резултат на това лицето ви ще бъде изпълнено с естествен блясък и всички признаци на умора ще изчезнат.

Необикновеният Maltese Honey Face Moisturiser

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser е идеален за всички типове кожа, включително суха, чувствителна, състарена и варикозна. Всяка кожа, която е загубила ценната си влага и се нуждае от възстановяване, еластичност и блясък, ще бъде благодарна за подобна луксозна процедура. Козметиката е с лека текстура, абсорбира се бързо, не оставя мазен слой и отлично се справя като основа за грим.

Уникалният крем за лице се използва добре в ежедневната грижа – сутрин и вечер. Редовната му употреба ще накара кожата да възвърне по-високи защитни способности. Мощните антиоксиданти, регенериращите и тонизиращи растителни екстракти и витамин Е възпрепятстват появата на възпаления, пъпки и други несъвършенства. Тези съставки изглаждат бръчките и предотвратяват появата на нови.

Обогатете ежедневната си грижа за кожата с уникалния GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser и усетете естествената сила на малтийския мед!

Следваща статия

Класация на 6-те най-добри изкуствени клъстерни мигли за домашно приложение

нд апр. 10 , 2022
Изкуствени мигли DYI? В днешно време това е възможно! Много козметични марки пуснаха на пазара готови клъстерни мигли, които жените могат да си поставят сами у дома. Разбира се, всяка козметична марка гарантира, че нейният продукт е най-добрият. Какви обаче са те в действителност? Открийте ТОП 6 на най-добрите продукти […]