Нова Визия на Миглите с Клъстерни Мигли от Nanolash – DIY Lash Extensions!

изкуствени мигли

Красивите и здрави мигли са най-добрата рамка за очите. При повечето жени обаче миглите са доста къси и деликатни. Затова не е чудно, че жените с охота експериментират с различни козметични процедури и козметика, за да постигнат задоволителен резултат. Оказва се, че клъстерните мигли от Nanolash – DIY Lash Extensions могат да се окажат най-доброто решение!

Какво прави DIY Lash Extensions толкова популярни?

Възможностите, които предлага съвременната козметология, са на практика безкрайни. Нищо чудно, че жените са толкова нетърпеливи да се възползват от разнообразието от предлагани козметични процедури.

Поставянето на изкуствени мигли е неинвазивен и напълно безболезнен процес, който гарантира задоволителни резултати само за няколко часа. Опитните специалисти по миглопластика избират подходящите изкуствени мигли и лепило, след което извършват процедурата, чийто ефект може да продължи няколко седмици.

Изкуствените мигли станаха изключително популярни, главно благодарение на известните личности. Ким Кардашиян, Риана и други знаменитости винаги привличат с погледа си. Те заслепяват почитателите си с перфектно оформени мигли и съблазняват с визията си.

Не всяка жена обаче е готова да отдели няколко часа от ценното си време, за да се сдобие с такива пленителни мигли. Също така не всяка жена иска да избере полуперманентен стайлинг, който не може да смени, когато пожелае.

В такива случаи клъстерните мигли от Nanolash за самостоятелно нанасяне в домашни условия могат да бъдат едно от най-добрите решения. Те ви позволяват да постигнете естествен, но изразителен вид само за 10 минути!

изкуствени мигли

Какво си струва да знаете за DIY Eyelash Extensions от Nanolash?

DIY Eyelash Extensions са клъстерни мигли за самостоятелно нанасяне в домашни условия. Нанасянето им отнема само 10 минути, а цялостната визия може да издържи до 5 дни.

Готовите клъстерни мигли от Nanolash ви позволяват сами да създадете всякакъв вид мигли, който искате. Те са подходящи за естествен ефект за всекидневно носене, но също така ви позволяват да създадете обемни мигли като модерните Russian Volume.

Дамите могат да избират измежду 8 стила мигли на клъстери. Една кутия съдържа 36 снопчета, които са разделени на 3 дължини: 10, 12 и 14 мм. Ако приемем, че за едно нанасяне се използват 4-5 снопчета, това е достатъчно за 4 приложения.

Можете да си набавите и пълен комплект за домашно удължаване на мигли. В допълнение към миглите на клъстери получавате и:

  • лепило – това е специален продукт за нанасяне на клъстерите в черно. Той изравнява цвета на естествените мигли като спирала за мигли;
  • фиксатор – помага за отстраняване на лепкавия слой след нанасянето;
  • отстраняващ продукт – това е продукт за премахване на миглите, без да се увреждат естествените;
  • апликатор за мигли – помага за нанасянето на миглите и е изработен от неръждаема стомана.

Продуктите в комплекта са с вместимост 5 ml и ще ви служат дълго време.

изкуствени мигли

Как да си поставите изкуствени мигли у дома?

DIY Eyelash Extensions се отличават с изключително лесно приложение. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете един слой от лепилото и да изчакате около 30-60 секунди, докато стане лепкаво. След това трябва само да поставите клъстерните мигли. След това трябва да завършите цялостната визия с фиксатора, за да премахнете лепкавия слой, просто за да сте сигурни.

Жените, които нямат предварителен опит в самостоятелното поставяне на изкуствени мигли, би трябвало да се справят с такова приложение без усилие.

DIY Eyelash Extensions от Nanolash – обобщение

Процесът на удължаване на мигли в домашни условия с помощта на леките клъстерни мигли от Nanolash е истинско удоволствие. Миглите на клъстери перфектно пасват на формата на окото и осигуряват издръжливост до 5 дни.

Лесното нанасяне, което отнема само 10 минути, е най-голямото предимство на DIY Eyelash Extensions. Освен това благодарение на разнообразието от клъстери мигли ще можете да създадете всякаква визия на миглите, която ви се иска в дадения момент.

DIY Eyelash Extensions от Nanolash спокойно може да се нарече първокласен продукт. И накрая, благодарение на тези клъстерни мигли поставянето на изкуствени мигли у дома вече не е само мечта.

Следваща статия

Запознайте се с Най-добрите Прибиращи се Моливи за Вежди [НАЙ-ДОБРИТЕ 5]

пн юни 20 , 2022
Безупречните вежди никога не излизат от мода, а най-добрият начин да ги подчертаете е с молив за вежди. Как да изберем най-добрия молив за вежди? Съставихме списък с 5 най-продавани молива за вежди, оценени най-високо от интернет потребителите. Разгледайте нашата класация и изберете най-добрия за себе си! 1. Nanobrow Eyebrow […]