Продукт за премахване на сенки за очи в две фази Bi-Facil от Lancome. DIY: двуфазен продукт за махане на грим

Двуфазна течност, какво е това?
По принцип, двуфазната течност е един от козметичните продукти, използван за премахване на грим. Може да се употребява за махане на грима от цялото лице, но повече се използва за почистване на зоната около очите. От какво се състои двуфазният продукт за премахване на грим? Първата фаза е водна и тя успокоява раздразнението на клепачите, както зоната около очите. Втората фаза е маслена, премахва грима, дори водоустойчивия, дори хидратира кожата на лицето. Преди всяка употреба е препоръчително да разклатите опаковката, за да могат двете фази да се комбинират.

Bi-Facil

Възможно ли е да се направи двуфазен препарат за премахване на грим в домашни условия? Възможно е, но съставките трябва да се подберат внимателно, за да съответстват на типа кожа. Освен това трябва да се внимава, защото двуфазният препарат за премахване на грим може да причини раздразнения. Този вид продукти може да запуши порите на кожата, както да доведе до увеличено производство на мастен секрет. Двуфазният продукт за почистване на грим се използва единствено за премахване на сенки от очите.

Домашната рецепта за двуфазен продукт за премахване на грим е комбиниране на ленено масло, може друго по избор, заедно с вода. Може да се използва и рициново масло. Тази смес се поставя в шише. Всеки път преди употреба трябва да се разклати добре, за да се активира формулата.

Двуфазен продукт за премахване на грим Bi-Facil от Lancome.
Bi-Facil2Продуктът Bi-Facil от Lancome се препоръчва за премахване на грим. Този козметичен продукт нежно отстранява всички видове грим. Bi-Facil третира успешно водоустойчив грим, грижи се за клепачите, като ги хидратира, дори подхранва. Тестове, проведени от очни лекари доказват, че този козметичен продукт е напълно безопасен за хора с чувствителни очи, както за хора, носещи контактни лещи.

Bi-Facil от Lancome съдържа растителни масла за успокоение, антисептични, почистващи, хранителни съставки. Употребата не е по- различна от други подобни продукти. Достатъчно е да сложите няколко капки от продукта на памучен тампон. Памучето се слага на очите, изчаква се с леко притискане към очите. Така гримът се разтваря. При липса на време за изчакване, може да се премине към нежно разтриване с памучето. Кожата на клепачите остава чиста, освежена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Къде, как и защо се използва изсветляващата пудра Skinflash Dior.

пт мар. 18 , 2016
По принцип, този вид пудри са много практична и полезна козметика. Благодарене на тях кожата на лицето става оптически по- хубава, по- естествена и по- здрава. Освен това очите изглеждат пълни и цялостният вид е по- изразителен. Знаете ли как, къде и какво е предназначението при нанасяне на изсветляващата пудра […]