Спирали за Вежди – Нашите Топ 5 Предложения!

Спиралите за вежди все още са на мода! Спиралата за вежди е един от най-популярните продукти за грим на вежди, независимо дали веждите ви са дръзки и изразени, или тънки и силно оскубани. Всички обичаме да се грижим за веждите си. Добрата спирала за вежди може да ви спести много време и усилия, докато оформяте и стилизирате сводовете си. Коя си заслужава да изберете? Запознайте се с най-добрите от тях и изберете своя фаворит!

Какво прави една спирала за вежди добра?

Как да намерите добра спирала за вежди? Какви характеристики трябва да притежава тя? Когато избирахме най-добрите, на първо място обърнахме внимание на:

  1. СЕНКИ – те трябва да са възможно най-естествени, да наподобяват истинския цвят на веждите ви.
  2. КОНСИСТЕНЦИЯ – добрата спирала за вежди не трябва да е нито прекалено течна, нито прекалено гъста, за да се гарантира, че ще осигури незалепващо покритие и хубаво очертаване на веждите.
  3. УСТОЙЧИВОСТ – добрата спирала за вежди издържа през целия ден и не се разтича дори в проливен дъжд.
  4. ПРЪЧИЦА – ключът към съвършения грим на веждите е перфектната конусовидна четчица.
  5. ЕФЕКТ – най-важната характеристика на добрата спирала за вежди очевидно е какъв вид придава на веждите ви!

Спирали за вежди – топ 5

1. NANOBROW SHAPE MASCARA – НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР!

Спиралата за вежди оформя, фиксира, придава цвят

Тази спирала за вежди осигурява най-добрия и дълготраен ефект и се предлага в три красиви, естествено изглеждащи нюанса, които перфектно подчертават естествения цвят на веждите ви. Тази спирала за вежди е превъзходно пигментирана, а удобната и перфектно усъвършенствана четчица достига и покрива равномерно всяко косъмче на веждите, без да оставя петна по кожата. Nanobrow Shape Mascara не само оформя и придава цвят на веждите, но също така нежно ги уплътнява и добавя дефиниция.
Изберете я, ако искате да оформите, да добавите цвят и да подчертаете сводовете си и очаквате най-високото качество и прецизност от продуктите си за красота.

2. YVES SAINT LAURENT COUTURE BROW MASCARA

 

Струва си да споменем, че тази спирала за вежди е създадена от Лойд Симъндс, известен гримьор. Спиралата за вежди на YSL е създадена специално за модни ревюта: тя би трябвало да осигури 45-часова фиксация на веждите на моделите. Конусовидната четчица оформя и подчертава веждите, като осигурява естествен, но изразителен завършек. Недостатъкът за съжаление е, че има само два нюанса за избор, така че може да е трудно да намерите такъв, който да пасва идеално на вашите черти. Формулата на тази спирала също е необичайна: гелът държи веждите на място, докато полуматовите пигменти осигуряват бляскав завършек.

Изберете я, ако цените изключително силната фиксация и леко блестящото 3D покритие.

3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Нашият топ избор не би бил пълен без прочутата спирала за вежди на Dior. Тя не е за всеки бюджет, но осигурява страхотни ефекти при грима на веждите ви. Предлага се в три изискани нюанса, предназначени да подхождат на различните тонове на веждите. Струва си също да споменем, че Diorshow On Set Brow е съставена от 90% съставки с естествен произход, а водоустойчивата ѝ формула осигурява 24-часов безупречен грим. Интересно е, че тази спирала за вежди е обогатена и с микрофибри, които придават максимален обем на веждите ви.
Изберете я, ако искате да постигнете дълготраен грим и изразителен и обемен завършек.

4. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Още една високо оценена спирала за вежди, въпреки че е трудно да се намери и има доста висока цена. Спиралата за вежди на Lancome визуално уплътнява веждите, добавя интензивен цвят и ги поддържа под контрол благодарение на изтънчената си формула. Производителят уверява, че спиралата е много лесна за нанасяне, а консистенцията ѝ улеснява равномерното покриване на всички косъмчета на веждите. Ефектът се запазва до 14 часа след нанасянето. Специално разработената четка се адаптира доста добре към веждите и достига дори до най-тънките косъмчета на веждите. Спиралата за вежди Lancôme Sourcils Styler се предлага само в 2 нюанса.
Изберете я, ако цените доброто качество на продуктите и обичате да изпробвате необикновена козметика, като тази спирала – снабдена с уникална четка с необичайна форма.

5. KIKO MAKE UP MILANO BROW MASCARA

Спиралата за вежди Kiko Make Up Milano се отличава с доста необичайна гел консистенция. Тя е ценена не само за оформяне на веждите, но и за тяхното подхранване, тъй като съдържа пантенол, който подобрява външния им вид и ги защитава и овлажнява. Това е още една спирала за вежди, съдържаща специални фибри, които запълват веждите и ги оставят да изглеждат по-плътни и подчертани. Спиралата се предлага в 6 нюанса. Някои смятат, че това е огромно предимство, докато други смятат, че колкото повече нюанси има, толкова по-трудно е да се намери такъв, който да съответства на вашите черти, тъй като нюансите са много сходни един с друг.
Изберете я, ако ви харесва ефектът на четката с добавен цвят и силна фиксация.

Следваща статия

Nanobrow Shape Mascara - сдобиване с красиви вежди само с няколко движения

чт ян. 27 , 2022
Nanobrow Shape Mascara – сдобиване с красиви вежди само с няколко движения Търсите начин да се сдобиете с красиво дефинирани вежди? Повечето козметики отнемат време и се използват трудно, но Nanobrow Shape Mascara ви позволява да гримирате веждите почти мигновено! Това е рецепта за фантастично изглеждащи вежди, невероятен обем и […]
nanobrow shape mascara