Тествайте революционните ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Highlighting Foam Strips

Тествайте революционните ColorCuts Highlighting Foam Strips

Парчета алуминиево фолио, които се късат, намачкват и увреждат косата по време на боядисване? Никога повече! Лентите за кичури от ColorCuts улесняват техниките, забързват работата и премахват риска от увреждане.

Малтийският бранд ColorCuts е един от лидерите на фризьорския пазар. Марката създава аксесоари и оборудване в хармония с природата, използвайки слънчева енергия и рециклирани материали. Новите Highlighting Foam Strips са 80% рециклирани. Модерните технологии в комбинация с опита позволяват създаването на специализирани аксесоари, ценени от фризьорите по целия свят. Това е истинска революция!

Време е да тествате ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Термо лентите за кичури спомагат постигането на страхотна прическа и са полезни за всеки салон. Лентите са идеални за кичури, балеяж или сомбре. Те могат да се използват и за други техники и с всякакви бои. Устойчиви на накъсване и мачкане, можете да ги миете на ръка или в пералнята, като после ги използвате повторно. Няма нужда да се притеснявате! Качеството им остава същото.

Highlighting Foam Strips

Лентите от ColorCuts идват в 4 различни цвята, за да ги различавате при боядисване и да не правите грешки, като например да изберете грешния кичур. Те са тънки, гъвкави и устойчиви. Мекият материал се напасва идеално по ръката след нанасяне на боя. Лентите са готови за използване и могат да се сгъват свободно.

Изолиращият топлината материал подсигурява опитална температура за косата – тя не изгаря. Това е много важно при изрусяването. Highlighting Foam Strips са без лепило, но имат добро сцепление при контакт с бои. Уникалната текстура им позволява да останат на едно място – без да се плъзгат по време на боядисването. Възползвайте се от комфорт, който не можете да получите от алуминиевото фолио.

Highlighting Foam Strips – свойства:

    • Гъвкав, дунапренен, лек материал.
    • Устойчиви на късане и мачкане.
    • 100% контрол над процеса на боядисване.
    • Оптимална температура за косата.
    • За многократна употреба.
    • За всякакви техники на боядисване.
    • Полупрозрачен материал и различни цветове.
    • Без риск от увреждане или изгаряне на косата.
    • Идеални за кичури или омбре.
    • 200 ленти с размери 100х305 мм.

Указания за употреба: разделете секция коса с желаната ширина и сложете лентата отдолу. Нанесете боята и я сгънете наполовина. Ако косата е много дълга, покрийте я с още една лента. Оставете за извествно време. По време на процедурата лентите могат лесно за се разгънат, за да наблюдавате процеса и да направите корекции. Накрая нежно ги издърпайте от косата и ги измийте за повторна употреба.

Резултати: ColorCuts Highlighting Foam Strips са винаги безопасни, удобни за употреба и спомагат за постигане на красиви прически. Научи повече: www.colorcuts.mt.

Следваща статия

Топ 6. Най-добрите маски за коса с кератин според фризьорите

пн мар. 29 , 2021
Търсите нещо, което ще ви помогне да възстановите увредената и прекалено третираната коса? За щастие има много начини как да го постигнете. Например, можете да попитате фризьора си за персонализирана процедура за коса, или да опитате да отговорите на всички нужди на кичурите си у дома. Нуждаете се само от […]