Хидратираща течност за мазна кожа- Pure Focus Fluid на Lancome.

Lancome Pure Focus

Как да се грижите за мазна кожа?
За да разберем как да се грижим за мазна кожа, първо трябва да научим характеристиките и особеностите на този тип кожа. Най- лесният начин да се разпознае мазна кожа е блестящата Т зона на лицето. Този тип кожа също е предразположена към акне, черни точки и други кожни образувания. Защо е така? Мастните жлези произвеждат прекалено много секрет. През деня, лицето постепенно се покрива с мръсотия, замърсители и прах. Комбинирането на замърсена зона и мастен секрет са идеална предпоставка за развитието на бактерии. Това води до появата на акне, черни точки и запушени пори. В случаи на сериозни кожни заболявания или продължително небрежно отношение, срещата с дерматолог е задължителна. За да избегнем неприятни изненади по кожата на лицето, е хубаво да използваме козметика, която почиства и намалява мастния секрет. Към този тип продукти може да се прибави хидратиращата течност от Lancome, Pure Focus Fluide.

lancome--pure-focus-fluido-hidratante-50Pure Focus Fluid от Lancome.
Може да изглежда странно да се хидратира мазна кожа. Но при този тип кожа трябва да се избягва употребата на тежък грим и продукти, които съдържат масла. Препоръчително е да се използват леки продукти, които хидратират кожата. Pure Focus Fluide от Lancome, освен че хидратира кожата, се бори с характерните недостатъци на мазната кожа. Какво означава това? Тази течност матира, намалява производството на мастен секрет и бактериалните инфекции. Освен това продуктът освежава, успокоява и изравнява тена на кожата.

Pure Focus Fluid от Lancome се предлага в бутилка от 50 мл, която има дозатор. Така производителят дава възможност на потребителите удобно да разпределят течността. Така се употребява точното количество продукт. Pure Focus Fluide от Lancome е дерматологично тестван продукт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Грим, докоснат от слънцето с течна основа за грим с UV протекция от Shiseido.

пт мар. 18 , 2016
Течна основа за грим с UV протекция от Shiseido Основата за грим от Shiseido е предназначена за смесена, нормална и суха кожа, както комбинациите от тези типове. Течната основа за грим с UV протекция дава матов завършек на грима и има средно ниво на покритие на несъвършенствата по кожата. Този […]