Тънки и Редки Вежди? Използвайте Nanobrow Eyebrow Pomade!

Открийте уникалната Nanobrow Eyebrow Pomade и създайте перфектния грим за вежди – дори ако веждите ви са редки и тънки! Благодарение на кремообразната ѝ структура и дълготрайното покритие можете без усилие да създавате модерни визии на веждите и да подчертавате естествената си красота. Постигнете мечтаната форма на веждите си с тази водоустойчива помада.

ръководство за използване на помада за вежди

Как действа Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • Маскира пропуските и запълва редките зони, за да създаде обемни вежди, като същевременно добавя интензивен цвят
  • Позволява създаването на щрихи, наподобяващи косъмчета, които имитират истински вежди
  • Укрепва веждите и придава блясък, като поддържа доброто им състояние.

Помадата за вежди Nanobrow е чудесен вариант за всеки, който желае изразени и пълни вежди с перфектна форма. С подходящия нюанс и покритие можете да създадете разнообразни визии за грим, които да отговарят на вашия стил – дневен и вечерен.

Искате да постигнете подчертани, пълни и симетрични вежди – Nanobrow Eyebrow Pomade е точно продуктът, от който се нуждаете. Можете да използвате този универсален продукт за вежди, за да запълните редките участъци и пропуските във веждите си, да създадете естествен грим и деликатно да очертаете веждите си, но и да създавате по-смели визии. Тя ви позволява да очертаете щрихи, подобни на косъмчета, или да запълните целите вежди с цвят.

Nanobrow Eyebrow Pomade -Водоустойчива помада за вежди

Налична в цветове:

 

Защо Nanobrow Eyebrow Pomade? Някои помади за вежди на пазара осигуряват прекалено матово покритие и суха текстура, а други са много мазни и нетрайни. Помадата за вежди Nanobrow е водоустойчив продукт за ежедневно оформяне на вежди, който допълнително подхранва веждите. Основата ѝ е карнаубски восък – естествен восък на растителна основа, който овлажнява веждите и им придава блясък. Благодарение на съдържанието на успокояваща бяла глина помадата за вежди Nanobrow е нежна за чувствителна и проблемна кожа.

Помадата за вежди Nanobrow се предлага в 3 различни нюанса, за да сте сигурни, че можете да изберете подходящия за цвета на веждите си – от рус до кафяв. Важно е да изберете нюанса, който най-добре съответства на естествения цвят на веждите ви. Ако не сте сигурни на кой да се спрете, най-добре е да изберете нюанс, който е малко по-светъл от естествения цвят на веждите ви.

как  да запълним веждите с помада

Как да запълните веждите си с Nanobrow Eyebrow Pomade?

  1. Разресвайте веждите си с помощта на четка или гребенче.
  2. Използвайте наклонена четка за нанасяне на помадата за вежди. Очертайте горната и долната линия на веждите.
  3. Когато запълвате веждите си с цвят, нанасяйте продукта с къси движения, следвайки посоката на растеж на веждите – това осигурява по-естествен вид. Не забравяйте да започнете с малко количество продукт и да добавяте повече, ако е необходимо.
  4. Отървете се от излишната помада с помощта на четчица или гребен.
  5. Накрая фиксирайте грима на веждите с безцветен гел. Това ще ви помогне да задържите помадата на мястото ѝ през целия ден и ще придаде обем на веждите ви.

Nanobrow Eyebrow Pomade – откъде да я купя? Можете да я намерите на nanobrow.bg

Следваща статия

Спрей Nanoil за професионално стилизиране на косата у дома

нд дек. 28 , 2014
Стилизиращият спрей за коса е продукт, който ни помага да оформим красива прическа. Той е много по-лек от лака и муса за коса, дарявайки с гъвкава фиксация без да претоварва. Добре подбраната козметика ще улесни сдобиването с мечтания външен вид без нужда от фризьор. Разгледайте стилизиращия спрей за коса от […]
hair styling spray Nanoil