Nanobrow Lamination Kit. Станете Професионалист в Ламинирането на Вежди у Дома!

Ламиниране на вежди у дома? Преди да заявите, че това е нереалистично, прочетете статията по-долу. Прочитането ѝ ще ви отнеме по-малко от 2 минути и ще научите как лесно и безопасно да извършите процедурата за повдигане и ламиниране на вежди и да се радвате на съвършено оформени вежди в продължение на седмици! Също така ще имате възможност да се запознаете с един препоръчителен комплект за ламиниране на вежди: Nanobrow Lamination Kit.

За какво се използва процедурата за ламиниране на вежди?

Ламинирането на вежди е процедура, предназначена за оформяне и поддържане на веждите ви за повече от един ден. Ламинираните вежди няма да се изтрият по време на вечерното премахване на грима. Веднъж оформена, визията на веждите ви ще се запази няколко седмици, като ще поддържа веждите ви поддържани и красиво оформени от здрач до зори.

Подходящ комплект за ламиниране на вежди – кой да изберете?

Добрият комплект за ламиниране на вежди, който можете лесно да използвате у дома, трябва да е правилно изготвен. Той със сигурност не трябва да ви затормозява с голям брой разтвори и шишенца или сложни инструкции. Ето защо този комплект за ламиниране на вежди със сигурност ще ви допадне! Nanobrow Lamination Kit е създаден за ламиниране на вежди в домашни условия, въпреки че високото му качество и отличните резултати след ламиниране го правят много популярен и в професионалните козметични салони. Елегантната кутия съдържа:

  1. BROW GLUE – лепило за вежди (7 мл / 0,24 фл. унция).
  2. ЛОСИОН ЗА ПОВДИГАНЕ Лосион StepOne Lifting (5 мл / 0,17 фл. унция).
  3. ФИКСИРАЩ РАЗТВОР StepTwo Fixer (5 мл / 0.17 фл. унция).
  4. КОМПЛЕКТ ОТ НЕОБХОДИМИТЕ ЧЕТКИ И АПЛИКАТОРИ

Всичко, от което се нуждаете за ламиниране на вежди – Nanobrow Lamination Kit.

 

Nanobrow Lamination Kit. Ламинирайте веждите си у дома стъпка по стъпка

  1. Отстранете грима си с мицеларен продукт за почистване на грим, който не съдържа масла.
  2. Използвайте апликатора от комплекта, за да нанесете лепилото (шишенцето BROW GLUE) върху веждите си. Задръжте препарата в продължение на 25-50 секунди.
  3. Посегнете към чиста четка от комплекта и нанесете продукта Стъпка 1 върху веждите. Разресвайте веждите си в желаната посока, за да фиксирате формата им. Оставете продукта да действа в продължение на 5-8 минути. Избършете го със сух памучен тампон.
  4. Вземете чист апликатор и нанесете разтвора Стъпка 2 върху веждите. Разресвайте косъмчетата, като им придадете желаната форма. Оставете препарата върху веждите за 5-8 минути. Отстранете с влажен памучен тампон.

Накрая внимателно срешете веждите си с помощта на гребенче и се насладете на ефекта. Поздравления – току-що ламинирахте веждите си!

Колко дълго трае ламинирането на веждите с комплекта Nanobrow?

Ламинирането на вежди тип „Направи си сам“ с Nanobrow Lamination Kit отнема около 15-20 минути, а резултатите се запазват върху веждите за 6, дори до 8 седмици. Това са два месеца красиво дефинирани и перфектно оформени вежди, именно такива, каквито сте си мечтали.

Nanobrow Lamination Kit – за колко приложения е достатъчен?

Nanobrow Lamination Kit е много ефикасен. Той е достатъчен за около 10-12 процедури за ламиниране. Това е повече от година съвършено оформени и красиво изваяни вежди! Струва си да се спомене, че веждите след третиране с ламиниране се отличават с различна структура на косъма, в резултат на което изглеждат по-гъсти и плътни. Те имат изваян и изключително елегантен вид. Фактът, че не се налага да ги оформяте всеки ден или да нанасяте грим, ви осигурява голям комфорт ежедневно. Просто се събуждате с красиви и пищни вежди всеки ден!

Къде да купя Nanobrow Lamination Kit?

Най-бързият и удобен начин да се сдобиете с него е да поръчате от www.nanobrow.bg. Пожелаваме ви приятно пазаруване!

 

 

Wyświetl ten post na Instagramie

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Следваща статия

Какви химически вещества могат да отпуснат изразени тегла и раздразняване на кожата?

пн юни 12 , 2023
Преди да присъедините даден продукт за красота и грижа за кожата към вашата наборна кутия за козметика, трябва да бъдете внимателни към подбора на продуктите, които използвате. Всеки даден продукт за лице и тяло може да бъде химически напълнен с ингредиенти, които могат да изглеждат безобидни на първи поглед, което […]