Nanoil – Невероятен фризьор в банята Ви
by VIERGE
| 1938 wyświetleń

Когато отидем до аптека да си купим продукт за коса, обикновено си купуваме много козметика. Балсам за коса, маска, спрей, защитаващ от топлина, серум за краищата на косата, лосион за подсилване на блясъка, а списъкът може да бъде и по-дълъг.

Често игнорираме списъка със съставки или нямаме време да го четем. Като следствие от това, косата получава множество парабени, силикони, дехидратиращи късоверижни алкохоли. Вместо възстановяване – тотално разрушаване на косата.

Nanoil – Невероятен фризьор в банята ВиНе би ли било прекрасно, ако можете да замените множеството продукти за коса с един изключителен такъв, който да няма парабени, силикони и комедоногенни субстанции?

Продукт, който да регенерира косата и скалпа, като разкрасява и защитава Вашата коса още след първото нанасяне?

Nanoil успяха да удовлетворят очакванията на жените и да създадат подходящ за различни цели, отличен продукт, който превъзхожда всички подхранващи, възстановяващи, и дори стилизиращи продукти. Това е маслото за коса Nanoil. Nanoil е продукт от най-високо качество. Прави невероятно първо впечатление: приказен, луксозен, интригуващ дизайн (тъмна стъклена бутилка с махагонен дървен корк). Силата на внимателно подбраните естествени масла е уловена в бутилката.

Маслото за коса Nanoil – изключително, създадено специално за Вас

Ще забележите уникалността на Nanoil веднага. Продуктът има три различни версии. Всяка една подхожда на различен тип коса; всяка версия включва различни, подходящо събрани естествени масла – тези, които ще работят най-добре за Вашата коса

Маслото за коса Nanoil: 3 типа порьозност, 3 свойства

Най-важният критерий, който определя състоянието на Вашата коса, е нейната порьозност. Има три типа порьозност: малка, средна и голяма. Колкото по-голяма е тя, толкова по-увредена е косата, следователно има нужда от по-интензивно възстановяване и защита.

Маслото за коса Nanoil е създадено в три версии. Всяка една действа за различен тип порьозност, или различен тип коса.

Порьозността на косата има директно влияние върху подходящия избор на грижа за косата. Ако някога сте използвали продукт, който е утежнявал косата или се е накъдряла, трябва да сте наясно, че този продукт е бил неподходящ за Вашата коса.

Подобна ситуация няма да възникне отново, ако използвате маслото за коса Nanoil. Една от трите версии със сигурност ще действа за Вас. Нека Ви изненада със своите свойства.

Маслото за коса Nanoil – представяне на продукт, който обновява косата.

А сега, погледнете внимателно косата си и помислете как изглежда, докато я измивате или стилизирате. Опитайте се да я съотнесете към едно от следните описания

1. … тънка, силна, твърда, трудна за стилизиране. Трудно е да добавите обем на подобна коса. Тежка, често плоска. Бавно се изсушава и абсорбира вода. Често има пърхот и прекомерна секреция на себум.

2. … средна тънкост и обем, често става матова и се накъдря. Започва да опада, което я изтънява още повече. Краищата на косата са увредени. Косата се нуждае от специално внимание. Космените луковици са слаби, а стволовете на космите се разрушават и изискват фиксиране.

3. … увредена, дехидратирана, чуплива, твърда, без блясък и жизненост. Слаба и тънка коса. Абсорбира вода и бързо я губи, трудно се овлажнява. Накъдря се лесно и се наелетризира. Краищата на косата са увредени и се начупват.

♥ Ако номер 1 описва най-добре Вашият тип коса, изберете Nanoil за коса с малка порьозност.

Тази версия на маслото за коса Nanoil съдържа множество естествени масла, които работят върху грижата за коса с малка порьозност. В резултат на това, косата Ви няма да бъде плоска и претоварена. Маслото за коса Nanoil ще я защити от увреждане и ще й придаде мекота и обем чрез внимателно издигане на корените. Само трябва да нанасяте маслото върху скалпа редовно – за да подсилите обема, да поддържате чистота на скалпа и да предпазвате от прекомерна секреция на себум. Това масло ще направи прическата Ви блестяща и защитена от високите температури.

♥ Ако номер 2 описва най-добре Вашият тип коса, изберете Nanoil за коса със средна порьозност.

Nanoil за коса със средна порьозност предлага съчетание на естествени масла със среден размер частици – идеално за Вашият тип коса. Не само защитава кичурите от корените до краищата, но и възстановява космените луковици и спира процесите на опадане на косата. Nanoil за коса със средна порьозност ще възстанови уврежданията на повърхността на косата. Освен това, ще я защити от увреждания, токсини и топлина. Косата Ви ще бъде красива, блестяща и еластична.

♥ Ако номер 3 описва най-добре Вашият тип коса, изберете Nanoil за коса с голяма порьозност.

Позволява възстановяване на структурата на косъма, осигурява подходящо ниво на овлажняване и незабавно подсилване на блясъка и мекотата. Nanoil за коса с голяма порьозност ще подсили косата, ще възстанови косъма от луковиците до краищата, ще защити от по-нататъшни увреждания и от топлина. Освен това, маслото за коса Nanoil ще осигури добро състояние на скалпа и ще допринесе за подходящо овлажняване.