Nanoil Liquid Silk Hair Mask: без повече проблеми, свързани с косата

Без значение дали косата ви скоро е отслабнала или по принцип е неконтролируема, тази маска ще подобри състоянието й без значение от проблема. Маската за коса с коприна от Nanoil ще ви защити от опасностите. Открийте ползите от използването на Nanoil Liquid Silk Hair Mask. Дали този хитов продукт си заслужава?

С какви проблеми успява да се справи Nanoil Liquid Silk Hair Mask?

Тази маска за коса с течна коприна успява да се пребори с всички често срещани проблеми, засягащи косата. Те са:

 1. Грапавина
 2. Изтъняване
 3. Липса на блясък
 4. Наелектризирване
 5. Заплитане
 6. Сухота
 7. Скучна коса
 8. Слабост
 9. Цъфтене на краищата
 10. Липса на защита от увреждане

 

Wyświetl ten post na Instagramie.

 

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Съставки в Nanoil Liquid Silk Hair Mask

Този продукт за грижа за косата съдържа най-висококачествената течна коприна, която успява да обвие косъма. Благодарение на леката консистенция, маската успява да навлезе под кутикулите и да подобри и регенерира вътрешната структура на косата, което води до по-красиви кичури.

Коприната се смята за една от най-добрите съставки за подобряване на сътоянието на косата. Ще го почувствате още след първото нанасяне на маската за коса от Nanoil. Това са ценните копринени протеини, които оставят косата мека и бляскава. Дори и косата да е била твърда. Тази маска лесно ще я трансформира в контролируема и лесна за стилизиране. Освен, че я разкрасява, тази течна коприна също и защитава кичурите от вреди. Маската за коса от Nanoil с течна коприна подсигурява 3 неща:

 1. Регенериране
 2. Подобрение
 3. Защита

Ползи от използването на Nanoil Liquid Silk Hair Mask

Постигнатите ефекти от Nanoil Liquid Silk Hair Mask са бързи – още през първия месец ще забележите видимо регенериране на косата. Изненадващо, само едно нанасяне на маската ще изглади и придаде блясък. Освен течната коприна маската съдържа и съставки, които се справят с 3 задачи: помагат на коприната да проникне в косъма, подсилват блясъка и подобряват външния вид. Веднъж, когато започнете да третирате кичурите с Nanoil Liquid Silk Hair Mask, ще забравите, че сте имали скучна, грапава и безжизнена коса!

Нанасяйте я веднъж на седмица, за да подсилите косата и да подобрите състоянието й. Тази маска с коприна може да се използва при всички видове коса, включително тънката и деликатна, чуплива и скучна, боядисвана (подсилва цвета и го задържа за по-дълго) и къдрава (подчертава къдриците). Nanoil Liquid Silk Hair Mask дарява и с защита от топлината, което означава, че предпазва кичурите от високи температури, докато си сушите косата или използвате друг горещ инструмент за стилизиране.

Места, от където можете да закупите Nanoil Liquid Silk Hair Mask

Маската за коса от Nanoil с течна коприна е налична на официалния сайт. Можете да намерите и други маски за коса там. Всички продукти, произведени от Nanoil, са с чудесно съотношение цена-качество.

Nanoil има много различни маски за коса, които да помогнат да си върнете контрола върху косата лесно и бързо. Посетете www.nanoil.bg и ще останете приятно изненадани!

Следваща статия

Козметични свойства на лайката - дивите цветя при грижата за кожата

вт февр. 11 , 2020
Билковата козметика отново е на мода. В днешно време често подценяваната и незабележима лайка е представена по изцяло нов начин: като компонент в козметичните продукти, имаща успокояващ и изсветляващ ефект. Знаете ли за всичките свойства на лайката? Прочетете повече за тях! Всеки от нас има желание да използва лесно достъпни […]