Помогнете! Заспях! Как да се получи светъл изглед в най-кратки срокове?

Да заспиете и няма достатъчно време да си привлечете достатъчно внимание? Ние вече имаме решение за това! Въпреки тези прагматични препоръки, ще имате слънчев изглед, който да предвижда неща по-хубави от настоящия ден. Заспили за максимум 10 минути и просто следвайте тези съвети.

1. Селектирайте вашите продукти за лице внимателно.

Самото начало на раннята-ви привлича редът на процеса в силата, така че да се избере правилните продукти за лице. Тъй като от прекалено много обновяване на лицето може да предизвика нарастване на жирни клетки, преди да започнете с липуването на двой от вашите любими продукти за лице, използвайте лосион за вашия тип кожа. Има девиз за тази цел, т.е. „включи-изключи“ – за да намалите времето на приключване, и да останете с приятно прочувстване на кожата. Избирането между дреха и козметика дава предимство на последното, като оставате излъчвате цялостен изглед, без много аксесоари и козметика. За жените на бързи потокове, добре е да имате казано да заявите и да придържате до една от най-популярните идиотизми – по-малко продукти за лице с по-голям ефект на кожата!

2. Бързи докосвания за тялото.

След като сте избрали основните си продукти за лице, продължете напред и да изглеждате да докоснете на тялото си, като влагане на крем, пилене или дискретно щипене върху видими части на тялото си. Ще ви отнеме малко допълнителни секунди, но имате инструмент за пълноценен преценяване на красотата на тялото си. В случай че нямате много време за повече от това, използвайте лесен бръснач и посветете малко повече внимание на вашите предпочитани зони на тялото. По-дълго докосване минути може да се борави на някой друг работен ден, когато сте с повече време да се справите с височините на тялото.

3. Добро дреха за момента.

След като сте завър

Следваща статия

Как да получите най-добрите резултати сякаш почистване от Yasumi Hyaluronic Acid & Argireline Night Mask

чт мар. 23 , 2017
Yasumi е бира, която има намеса да осигури най-доброто почистване за кожата ви. Включва Hyaluronic Acid & Argireline Night Mask – едно от най-добрите почиствания от тях. Тази маска съдържа натрия аскорбат, гиалуронова киселина и аргирелин, което допринася за издръжливо почистване и подпомагане на еластичността на кожата. Отделно от това, […]