Гладка и бляскава кожа! Ето как работи серумът за лице с витамин C от Nanoil

Нужно е само едно нанасяне, за да си възвърнете бляскавата и свежа кожа – сякаш сте спали цели 8 часа. Искате ли да се насладите на здрава и естествено сияйна кожа? Искате ли лицето ви да изглежда младо и безупречно? Вземете си серум, които подхранва в дълбочина и оставя кожата толкова красива – изберете този с витамин С от Nanoil. Защо този ,,обкновен“ витамин е толкова… необикновен?

Обикновено необикновен. Феноменалният витамин С

Повечето от нас свързват витамин С с невероятните му предимства като хранителна добавка, подсилваща имунната система. Все пак само някои знаят, че това вещество е много силна козметика, която подобрява здравето на кожата и стимулира възстановяването. Той регенерира кожата и я оставя бляскава и гладка само след едно нанасяне. След време витамин С подобрява значително състоянието й, намалява фините линии, премахва петната, изравнява тена и го кара да разцъфва. Ако не сте имали възможността да го пробвате, не се притеснявайте! Ние знаем за един козметичен продукт, който съдържа най-добрата форма на витамин С.

Стабилна или нестабилна? Коя форма на витамин С да изберете?

В оригиналната си и чиста форма витамин С е особено нестабилен. Това означава, че се разпада по-бързо, отколкото прониква в кожата. Това пречи на използването на пълният му потенциал и следователно козметиците, заедно с учените са положили много усилия за „укротяване“ на аскорбинова киселина и синтезирането й до по-ефективна и стабилна форма.

В днешно време най-добрата форма на витамин С е със следното име: 3-0-етил аскорбинова киселина. Това е най-чистият и силен витамин С, който успява да дари с прекрасни резултати. На всичкото отгоре 3-0-етил аскорбиновата киселина се равнява на стабилни компоненти на витамин С, което означава, че прониква бързо в кожата без да се разпадне или окислява. Тази форма на витамин С е използвана в серума за лице с Nanoil.

@nanoil.official##nanoil ##skincare ##vitaminc

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Серум за лице с витамин С от Nanoil. Най-добрият, персонализиран за вашата кожа

Серумът за лице от Nanoil е най-ефективният, наличен на пазара, продукт за грижа за кожата от този вид. Направен е от най-добрата форма на витамин С и съдържа и други висококачествени компоненти. Подобряването на състоянието на кожата може да се забележи още след първото използване: тенът става равномерен, кожата се изсветлява и лицето получава доза енергия.

Серумът с витамин С е коктейл за младост, който набавя хидратация, оставя я здрава и бляскава. Той подсилва и синтеза на колаген, който е главният протеин, отговорен за младежкия вид на кожата. Продуктът от Nanoil ефективно намалява бръчките и видимо подобрява устойчивостта на кожата.

Nanoil е приготвил за нас високоефективен антиоксидантен комплекс, обогатен с множество съставки, които помагат за проникването в дълбочина. Този добре разработен състав и висококачествени компоненти правят серума за лице с витамин С от Nanoil ефикасен инструмент, който получава много благоприятни отзиви от своите потребители.

Всички предимства на серума с витамин С от Nanoil

  • Перфектна формула, абсорбира се лесно
  • Най-добрата форма на витамин С – стабилна и ефикасна
  • Не се наслоява по лицето
  • Подходящ за вегани и вегетариански
  • Оставя кожата по-ярка и блестяща
  • Бляскава кожа като след 8-часов сън
  • Изравнен тен; намаляване на петната след известно време
  • Премахване на несъвършенствата, включително и на фините линии
  • Прави кожата устойчива
  • Перфектен за нанасяне вечер и сутрин
  • Може да се слага и преди грим

Серум за лице с витамин С от Nanoil. Къде можете да го намерите?

Един от най-достоверните източници на този серум е официалният сайт на Nanoil. Очевидно техният официален магазин предлага още продукти за грижа за кожата и косата. Например можете да обогатите ежедневната грижи с натурални масла, които дават невероятни нрезултати, когато се нанасят преди крема вечер или за почистване на лицето.

Посетете nanoil.bg и открийте идеалния серум за вас. Прочетете коментарите на щастливите жени, които са избрали Nanoil. Вземете си такъв продукт и най-накрая се сдобийте с мечтаната кожа.

Следваща статия

Спирала Lashcode – за идеален вид на миглите

пт сеп. 28 , 2018
Перфектен грим и грижа на възможно най-високо ниво – това можете да очаквате от Lashcode. Тази спирала съчетава три важни елемента, които в крайна сметка правят Вашите мигли идеално покрити, заслепяващи с красота. Спиралата Lashcode има страхотен апликатор Четката в спиралата Lashcode е с високо качество и е прецизна. Има […]
naĭ-dobra spirala Lashcode