Искате да научите тайната на безопасното сушене със сешоар? Разгледайте класацията на най-добрите термозащитни спрейове!

Парадоксът на сушенето на косата е, че ние всички обичаме сешоара, но косата ни очевидно е на друго мнение. Ясно е, че този инструмент е незаменим сутрин, когато не ни достига време и бързаме за работа, а кичурите ни все още са мокри от душа. Високите температури обаче отнемат от хидратацията на косата и веднъж, когато това се случи, тя става по-слаба и скучна. За да избегнете това, трябва да направите нещо, за да защитите кичурите, докато използвате горещи стилизиращи инструменти. Не сте сигурни как да го направите? Не се притеснявайте! По-долу ще откриете най-добрите термозащитни спрейове, така че продължавайте да четете, за да видите кой продукт е за вас.

Термозащитни спрейове: спасение за косата, която се суши със сешоар

Козметиките, чиято главна задача е да защитават косата от топлината на сешоара, пресата и машата, носят различни имена. Сред тях най-популярните са продукти за защита от топлина и термозащитни козметики. Повечето подобни продукти са налични като спрейове, но можете да попаднете и на течности или серуми, които трябва да се използват преди сушенето със сешоар. Без значение от формата, всички термозащитни продукти действат по подобен начин: те създават защитен слой върху косъма, който заключва водата вътре и спира изпаряването й. По този лесен начин рискът от дехидратация, чупливост и цъфтеж е намален.

Как трябва да се нанася термозащитният продукт?

Много е просто! Трябва само да го напръскате по цялата коса преди да посегнете към сешоара, пресата или машата. Струва си да знаем, че някои продукти могат да се нанасят върху току-що измити, влажни кичури, както и върху суха коса преди стилизиране. Ако не искате да намалявате обема на прическата си, лекият немазен спрей е продуктът, с който трябва да разполагате.

Класация на най-добрите термозащитни спрейове

Кой термозащитен продукт за коса да изберете, за да можете да използвате горещи стилизиращи инструменти колкото често пожелаете, без да причинявате увреждане на красивите си кичури? Тествахме няколко от най-добре продаваните продукти. Ето най-добрите термозащитни козметики за коса, които можете да откриете по магазините.

nanoil ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

1. [ХИТ] Nanoil Heat Protectant Spray

Не трябва да правите компромиси, ако искате косата ви да е прекрасна. Nanoil знае това много добре и следователно е създал продукт, който да поддържа кичурите в безопасност, дори когато те са изложени на температури до 230 градуса.Тъй като не е мазен, този спрей идеално пасва на всички типове коса и може да се използва през цялата година без значение от метеорологичните условия. Нанесете Nanoil Heat Protectant Spray, когато сушите със сешоар, изправяте или къдрите кичурите. Използвайте го и когато планирате да прекарате повече време на слънце, или когато трябва да стоите в стая с климатик за няколко часа. С този продукт можете да сте сигурни, че косата ви ще остане хидратирана и скоклива. Копринените протеини доставят подхранване и изглаждат кутикулите, а витамин Е добавя блясък и предотвратява избледняването на цвета. Вижте останалите ползи на Nanoil Heat Protectant Spray на nanoil.bg

2. Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging

Ако косата ви е увредена, или виждате, че отслабва и посивява, може да се заинтересовате от Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging. Този продукт комбинира силна защита от топлина с подхранващо действие за по-красиви кичури, които бавно посивяват. Този ефект се дължи на голямото количество витамини А, C, В6 и В12, които доказано помагат на увредената и безжизнена коса да изглежда отново красиво. Въпреки че много потребители описват Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging като истинско спасение, той струва много, което означава, че не всеки ще може да си го позволи.

3. Ouai Heat Protection Spray

Ouai е един от тези брандове, които са познати по целия свят. Въпреки че лансира топ продукти, които не са по джоба на всеки, Ouai знае как да задоволи нуждите на своите клиенти. Този продукт е направен главно, за да защити тежката и гъста коса, която е склонна към себорея. Ouai Heat Protection Spray е лесен за нанасяне; той покрива всеки косъм с лек слой – без да отнема от обема! Направен с висококачествени съставки, този термозащитен продукт доставя обещаните резултати и поддържа косата в безопасност по време на стилизиране с топлина. Повечето потребители отбелязват обаче, че този спрей не стига за много дълго.

4. Kérastase Genesis Defense Thermique Treatment

Kérastase е бранд, направен от професионални стилисти. Това означава ли, че обикновените клиенти не могат да използват продуктите на марката? Разбира се, че не! Ако си търсите термозащитна козметика, която да предлага и лек подхранващ ефект, Kérastase Genesis Défense Thermique Treatment може да се окаже идеален. Този лек спрей се препоръчва главно за фина коса. Имайки предвид ефектите, които успява да достави, Défense Thermique Treatment изглежда е по-скоро балсам от термозащитна козметика, но все пак нанасянето му преди сушене със сешоар ще защити кичурите ви. Идеален е за предпазване от слънцето.

5. Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Това е още един бранд, популярен с това, че присъства в професионалните фризьорски салони. Protect & Prevent Spray често се използва от стилистите, за предпазване на косата от дехидратация по време на сушене и стилизиране. Това, което прави този продукт различен от другите, е богатата на масла формула, обогатена с арганово масло и пантенол, което е популярно с това, че добавя блясък към кичурите. Ако косата е увредена и дехидратирана, този спрей ще ви помогне да заключите водата в косъма и да се сдобиете със здрави кичури.

Следваща статия

Тествайте революционните ColorCuts Highlighting Foam Strips!

сб ян. 8 , 2022
Тествайте революционните ColorCuts Highlighting Foam Strips!  Парчета алуминиево фолио, които се късат, намачкват и увреждат косата по време на боядисване? Никога повече! Лентите за кичури от ColorCuts улесняват техниките, забързват работата и премахват риска от увреждане. Малтийският бранд ColorCuts е един от лидерите на фризьорския пазар. Марката създава аксесоари и оборудване […]
Highlighting Foam Strips