Класация на 6-те най-добри изкуствени клъстерни мигли за домашно приложение

Изкуствени мигли DYI? В днешно време това е възможно! Много козметични марки пуснаха на пазара готови клъстерни мигли, които жените могат да си поставят сами у дома. Разбира се, всяка козметична марка гарантира, че нейният продукт е най-добрият. Какви обаче са те в действителност? Открийте ТОП 6 на най-добрите продукти за домашно удължаване на мигли!

ТОП 6 клъстерни мигли за домашно приложение – какво взехме предвид, докато правехме класацията?

Изборът на абсолютния ТОП 6 на продуктите за домашно удължаване на мигли не беше лесен. Много козметични марки силно рекламират своите клъстери мигли и жените ги изпробват с нетърпение.

В същото време си струва да се отбележи, че клъстерите мигли за домашно приложение могат да се използват успешно дори и в професионален козметичен салон. Това обаче не означава, че прилагането им трябва да отнеме повече от 2 или 3 часа. Тези клъстери от мигли се нанасят за няколко минути, а издръжливостта им също е впечатляваща.

Когато обобщихме ТОП 6 на продуктите за удължаване на мигли в домашни условия, взехме предвид всички тези аспекти. Всички продукти, представени по-долу, ви позволяват да извършите нанасянето само за няколко минути. Освен това тези клъстерни мигли трябва да могат да се задържат поне няколко дни.

В допълнение към горепосочените фактори, класацията беше направена въз основа на външния вид на самите клъстерни мигли. Те трябва да се сливат с естествените мигли, без да ги натоварват излишно. Клъстерните мигли също така трябва да са разнообразни, така че да можете да създадете с тях всякакъв стил мигли – както Russian Volume, така и мигли за ежедневието.

Представената класация на ТОП 6 на изкуствените DYI мигли трябва да послужи за помощ на всички жени, които се чудят кой комплект си заслужава да изберат!

Безспорен ТОП 6 – най-добрите клъстерни мигли за домашно удължаване на мигли

Наскоро на пазара на красотата се появиха няколко марки, които бързо спечелиха признание сред жените. Тези марки пуснаха на пазара и клъстери мигли за домашно приложение, за да улеснят всяка жена да промени бързо външния си вид.

Има много фактори, които жените трябва да следват, когато избират своите изкуствени мигли. Въпреки това доверената марка и добрият продукт гарантират успех. Затова се запознайте с ТОП 6 на предварително изготвените клъстери от мигли за домашно приложение!

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Eyelash Extensions

фалшиви мигли

Nanolash е наистина уважавана марка сред жените по целия свят. От известно време насам тя е в челните редици на продуктите за грижа и оформяне на мигли. Наскоро излезлите на пазара DIY Eyelash Extensions веднага привлякоха вниманието на много жени. Това не е изненадващо, тъй като тези клъстерни мигли с първокласно качество гарантират, че можете да ги поставите само за 10 минути.

DIY Eyelash Extensions са изключително лесни за употреба. Тези клъстерни мигли могат да се използват добре както от опитни майстори на мигли, така и от жени, които тепърва навлизат в тази област.

В една кутия има 36 клъстерни мигли. Освен това жените могат да избират измежду 8 стила мигли. Това позволява да се създаде всеки стил мигли, който желаят. Кутийката съдържа клъстери с 3 дължини: 10 мм, 12 мм и 14 мм.

Можете да получите и пълен комплект за удължаване на мигли в домашни условия от Nanolash. Той съдържа аксесоари като лепило, фиксатор, специални пинсети и препарат за премахване на мигли Nanolash.

Не може да се отрече, че DIY Eyelash Extensions от Nanolash са лидерски продукт. Те са подходящи както за професионална, така и за домашна употреба. Освен това ефектът от еднократното нанасяне може да продължи цели 5 дни. Предлагат се в различни дължини и стилове, от които можете да избирате. Така че жените могат свободно да създават своите мигли, за да разкрият пълния потенциал на погледа си.

DIY Eyelash Extensions са ултралеки, меки и зашеметяващи клъстерни мигли за домашно приложение. Те се съчетават прекрасно с естествените мигли. Предлагат се на тънка лента, която феноменално прикрива свързващите точки. С основание това е продуктът на Nanolash, който зае първото място в класацията.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT е друг продукт, на който си струва да се обърне внимание. Някои аспекти обаче се нуждаят от малко повече подобрения.

Клъстерните мигли на Ardell се отличават със своята мекота и лекота. Когато се носят, те са почти незабележими. Косъмчетата са малко по-дебели, отколкото при DIY Eyelash Extensions от Nanolash. Това от своя страна ги кара да не изглеждат толкова естествено.

В кутийката има различни размери мигли, така че лесно можете да създадете различни визии на миглите.

Комплектът съдържа и основни аксесоари, които трябва да улеснят процеса на нанасяне. Производителят отбелязва, че цялата процедура не трябва да отнема повече от 10 минути. Въпреки това потребителите, които вече са тествали продукта, посочват, че им е отнело малко повече време. Клъстерите могат да се нанасят както отгоре, така и под естествените мигли. Потребителите могат сами да изберат подходящия за тях метод на нанасяне.

Производителят също така посочва, че миглите от Ardell X-tended Wear Lash System KIT могат да издържат няколко дни. В случая на DIY Eyelash Extensions трайността на едно нанасяне е 5 дни. В настоящия случай обаче тя не е точно посочена. Възможността за повторна употреба на клъстерите след свалянето им също е спорна – тъй като качеството им може да се отрази негативно на трайността им.

3. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit от марката KISS е друг продукт, който заслужава вниманието на жените. Предполага се, че нанасянето на тези клъстери за самостоятелно приложение отнема само 10 минути.

KISS Falscara Starter Kit е малко по-различен продукт от останалите. На първо място, изкуствените мигли са деликатни като перце и са симетрично разпределени върху лентата. Комплектът се предлага и с апликатор и други аксесоари, които помагат при нанасянето. За съжаление формулите, включени в комплекта, са в по-малки размери от решенията на конкурентите, което ги прави по-малко ефикасни. Освен това комплектът не съдържа нито препарат за отстраняване, нито средство за през нощта, което е необходимо за носенето на клъстерите в продължение на няколко дни.

Поради деликатната форма на миглите, те могат лесно да се повредят. Прилагането на специален нощен продукт удължава живота на апликацията, но в същото време превръща миглите в клъстери за еднократна употреба.

Целият комплект се предлага с мигли в един размер (в комплекта от Nanolash получавате 3 дължини на мигли в един калъф), въпреки че потребителите могат да избират между няколко стила. В резултат на това има малка възможност за персонализиране на външния вид на миглите по желание.

Несъмнено това е продукт, който може да ви помогне да нанасяте изкуствените мигли самостоятелно. За разлика от клъстерните мигли Nanolash обаче в една кутия има само една дължина мигли. Това от своя страна ограничава възможностите за нанасяне.

4. Velour Xtensions Kit

Комплектът Velour Xtensions предлага клъстерни мигли с ефект, подобен на този в салона. Както и при останалите клъстерни мигли, включени в класацията, нанасянето на продукта не трябва да отнема повече от 10 минути.

Производителят обаче посочва, че първото нанасяне на тези клъстери мигли в домашни условия може да изисква известно търпение. Това е така, защото трябва да овладеете умението да ги нанасяте на около 1 мм от линията на миглите.

Velour Xtensions Kit се предлага с клъстери от мигли, които можете да нанасяте у дома. Те са предназначени да помогнат за създаването на всякакви визии, включително Russian Volume. В един комплект потребителите ще намерят мигли с 3 дължини, което вече е абсолютен стандарт.

Те предлагат и различни видове извивки, което улеснява персонализирането на външния вид на миглите. Разбира се, в комплекта са включени и лепило и други аксесоари.

Производителят на комплекта Velour Xtensions не уточнява колко точно могат да се носят върху окото, като се очква да е по-малко в сравнение с клъстерните мигли от Nanolash. Посочено е само, че всичко зависи от индивидуалното предразположение. Потребителите трябва да помнят, че миглите не трябва да влизат в контакт с вода до 24 часа след нанасянето. Няма информация и относно възможността за повторно използване на клъстерите.

5. Invisi Lash Kit by Tatti

Комплектът Invisi Lash Kit на Tatti съдържа клъстери за удължаване на мигли в домашни условия, предназначени да преобразят външния ви вид само за 10 минути. Тези мигли са деликатни и естетически издържани. Проектирани са така, че да имитират естествените мигли. Безспорното им предимство е, че комплектът включва 40 клъстера в 4 дължини – от 8 до 14 мм. Това ще ви позволи да създадете различни визии на миглите, включително котешко око, „Russian Volume“ или просто нежна визия за ежедневието.

Съществен недостатък на този продукт е лентата, върху която се поставят клъстерите. Производителят е избрал прозрачна лента, която не прикрива точките на свързване толкова ефективно, колкото черната, а също така не дава ефекта на визуално по-гъсти мигли в корените.

Клъстерните мигли на Tatti са с гарантирана трайност от 3 до 5 дни. Въпреки това производителят отбелязва, че много зависи от правилната грижа. Колкото по-добре се грижат потребителите за миглите си, толкова по-дълго могат да ги носят. За сравнение, DIY Lash Extensions осигуряват продължителност на експлоатация до 5 дни, независимо от последващите грижи.

6. Lilac St Intro Starter Kit

Комплектът Lilac St Intro Starter Kit осигурява професионални изкуствени мигли за домашно приложение. Те са от доста лек материал и се предлагат на тънка черна лента, благодарение на която ще можете да създадете естествен вид.

Миглите Lilac St Intro Starter Kit са висококачествен продукт. Можете лесно да ги нанесете за около 10-15 минути. Комплектът включва предварително изработени клъстерни мигли с различна дължина, както и необходимите аксесоари за целия процес на оформяне.

Трайността е указана като 5 дни. Производителят обаче пояснява, че всичко зависи от правилното нанасяне. Препоръчва се клъстерите да се притискат леко след нанасянето им върху линията на миглите, както и да се използва извивачка за мигли преди нанасянето.

Този комплект за домашно поставяне на мигли ви позволява да създавате различни стилове. Клъстерите могат да се сменят и оформят по желание, докато се постигнат желаните резултати.

Въпреки това, в сравнение с DIY Eyelash Extensions от Nanolash, този продукт не се представя най-добре. Неговата издръжливост е под въпрос, както и лекотата на нанасяне. Броят на клъстерите мигли също не е обнадеждаващ – докато скъпият стартов комплект съдържа 30 от тях, опаковката за попълване се състои само от 10 клъстера.

ТОП 6 на най-добрите клъстерни мигли за домашно приложение – обобщение на класацията

Представихме 6 продукта, които ви позволяват да промените изцяло външния си вид само за няколко минути. Тези клъстерни мигли за домашно приложение произхождат от различни марки, но всички те се отличават с високо качество, издръжливост и лесно приложение.

При всички положения всички продукти, включени в класацията, имат много предимства и се различават само по незначителни детайли. Когато вземате решение, трябва да се ръководите преди всичко от това какъв ефект искате да постигнете. Струва си да обърнете внимание както на дължината, така и на вида на извивката.

С клъстерите за мигли за домашно приложение всяка жена може да постигне мечтания вид на миглите си. Той ще изглежда естествено, а създаването му отнема само няколко минути. Простото и удобно приложение не би трябвало да предизвика и най-малкия проблем.

Когато вземате решение за конкретен комплект, трябва да имате предвид собствените си предпочитания. Това ще даде възможно най-добри резултати и ще ви накара да се чувствате уверени с новата визия на миглите си!

Следваща статия

Запознайте се с Най-добрите Прибиращи се Моливи за Вежди [НАЙ-ДОБРИТЕ 5]

пн юни 20 , 2022
Безупречните вежди никога не излизат от мода, а най-добрият начин да ги подчертаете е с молив за вежди. Как да изберем най-добрия молив за вежди? Съставихме списък с 5 най-продавани молива за вежди, оценени най-високо от интернет потребителите. Разгледайте нашата класация и изберете най-добрия за себе си! 1. Nanobrow Eyebrow […]