Кой Серум за Мигли е Най-добрият? Разгледайте класацията! [ТОП 5]

Мечтаете за дълги и плътни мигли? Най-доброто решение е ефективен серум за мигли. Използването на серуми за мигли има за цел да стимулира растежа им, като същевременно ги удължава и им придава плътност. Не е необходимо да тествате всеки един продукт. Прочетете нашите топ предложения – 5-те най-добри серума за мигли!

Запознайте се с класацията на 5-те най-ефективни серума за мигли, които наистина действат!

1. Nanolash Eyelash Serum

Как действа серумът за мигли Nanolash? Това е уникален балсам за подсилване на миглите, който е създаден в резултат на дългогодишни клинични изследвания и най-модерни технологии, позволили постигането на толкова ефективен и същевременно безопасен продукт. Активният серум Nanolash действа още от първата употреба, а ефектът е видим само след 10-15 дни редовно прилагане. Натуралните съставки на серума за мигли гарантират дългосрочен ефект. Компонентите на серума проникват във фоликулите на миглите, стимулират растежа им и въздействат положително върху структурата на косъма. Действайки отвътре, балсамът Nanolash коригира състоянието на миглите, сгъстява ги, потъмнява ги и ги хидратира. Формулата е разработена от специалисти в лаборатория, така че не предизвиква алергии или дразнене. Серумът съдържа пептиди, които стимулират растежа на миглите, възстановяващ биотин и хидратиращ пантенол. Формулата на серума Nanolash е чудесен източник на активни съставки, които насърчават регенерацията на слабите и чупливи мигли: екстракт от соя и пшеничен зародиш, байкалеин и женшен. Продуктът гарантира успокояващи и противовъзпалителни качества, които имат положителен ефект върху клепачите и кожата около тях. Това е препоръчителен серум за мигли, който помага да сбъднете мечтите си за красиви и гъсти мигли. Подходящ е за използване от хора след химиотерапия, страдащи от алергии и такива, които носят контактни лещи.

  • Колко често да използвате: Веднъж дневно
  • Резултати: Първите видими резултати са налице само след 10-15 дни употреба
  • Размер: 3 мл

2. Lashcode Eyelash Serum

Обем като на комплект изкуствени мигли? Lashcode го прави възможно! Lashcode Eyelash Serum е подхранващ балсам за подсилване на миглите, който дълбоко регенерира отслабените фоликули на миглите. Формулата му, базирана на естествени съставки, стимулира възстановяването и растежа на косъма. Активни съставки като пептиди, аргинин, байкалеин, екстракти от соя и пшеничен зародиш подпомагат по-бързия растеж на миглите, задълбочават цвета им, придават обем, както и хидратират, така че косъмчетата стават по-здрави и по-малко податливи на увреждане. Серумът Lashcode осигурява интензивна хидратация и подхранване. Той укрепва фоликулите – основата на миглите – като ги предпазва от окапване и чупене. Серумът обгръща всяка отделна мигла със защитна бариера и повишава блясъка ѝ. Овлажняващата формула противодейства на загубата и изтъняването на миглите, ако случайно разтъркате очите си или отстраните грима си твърде грубо. В рамките на няколко седмици ще постигнете това, за което сте мечтали – дълги, гъсти и привличащи погледа мигли.

  • Колко често да използвате: Веднъж дневно
  • Резултати: Първите резултати са видими след 2 седмици редовна употреба.
  • Размер: 5 мл

3. RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced

Патентованата формула на серума RevitaLash осигурява дълбоко подхранване на косъма и защита на деликатната му структура. Серумът спомага за подобряване на еластичността, хидратацията и блясъка на миглите, като им осигурява основни подхранващи съставки. Продуктът съдържа тестван комплекс от активни съставки: нанопептиди, аминокиселини, липиди, биотин, зелен чай, женшен, палма сабал, пшеница, гинко билоба и невен. Формулата на този серум за мигли е базирана на растителни екстракти, така че гарантира хидратация, еластичност и подхранване на крехките мигли. Препоръчително е да го използвате веднъж дневно в корените на миглите. За мнозина не толкова атрактивната цена може да се окаже недостатък. Серумът за мигли е малко по-гъст от останалите ни предложения, но не попада в очите, въпреки това съдържа агент, който повишава вискозитета на продукта.

  • Колко често да използвате: Веднъж дневно
  • Резултати: Първите резултати са видими след 3-7 седмици ежедневна употреба.
  • Размер: 1 мл / 2 мл / 3,5 мл

4. RapidLash Eyelash Enhancing Serum

RapidLash Eyelash Enhancing Serum е деликатен и същевременно много ефективен серум за мигли, създаден с цел подхранване, хидратиране и сгъстяване на крехките и слаби мигли. Серумът е обогатен със специално съставен микс от шест съставки с висока ефективност: пептиди, биотин, аминокиселини, пантенол, соево масло и екстракт от тиквено семе. Перфектен за чупещи се, тънки, светли и къси мигли. Формулата покрива всяка мигла с подхранващ слой, предпазвайки я от начупване и изтъняване. Този препоръчителен серум за мигли е бърз, лесен и безопасен начин за дефиниране на естествените мигли. Полипептидите, екстрактът от тиквено семе и биотинът са отговорни за ефективността на балсама. Добавянето на соево масло, богато на витамини, но също така много мазно, прави формулата на серума малко по-гъста от другите серуми за мигли.

  • Колко често да използвате: Веднъж дневно
  • Резултати: Първите резултати са видими след 8 седмици ежедневна употреба.
  • Размер: 3 мл

5. XLash PRO Eyelash Serum

XLash е ефективен серум за мигли, който укрепва деликатните и слаби мигли със силата на натуралните съставки. Серумът е предназначен за грижа, хидратация и укрепване на крехките и чупливи мигли. Серумът XLash PRO е цялостна комбинация, която подпомага растежа на миглите. Уникалната комбинация действа в рамките на 4 седмици, като потъмнява и сгъстява миглите. Съставът не съдържа никакви масла, деликатен е за кожата и се фокусира върху укрепването и защитата на фоликулите на миглите. Това означава, че продуктът е безопасен за употреба, ако носите екстеншъни. Това е препоръчителен серум за мигли, който има хидролизирани протеини от пшеничен зародиш, които осигуряват подсилени, подхранени мигли, чийто растеж се стимулира. В интернет можете да намерите някои отзиви, според които серумът предизвиква усещане за парене в областта на очите. Употребата на този серум не се препоръчва при хора, страдащи от алергии – много от съставките му, въпреки че са от растителен произход, могат да доведат до алергична реакция.

  • Колко често да използвате: Веднъж дневно
  • Резултати: Първите резултати се забелязват след 4 седмици редовна употреба.
  • Размер: 6 мл

Анализирахме оценките на много потребители на серуми за мигли, които ни предоставиха подробна информация относно техните предимства, удобството при употреба и резултатите, разбира се. След като взехме предвид мненията на множество жени, изготвихме класация на ефективните серуми за растеж на мигли, за да ви помогнем да отговорите на въпроса: кой серум за мигли да изберете.

Следваща статия

Трябва да притежавате тази писалка! Научете повече за Nanobrow Microblading Pen

нд окт. 17 , 2021
Търсите ли си продукт за вежди, който да не ви разочарова, да се разтича след няколко часа и винаги да е прецизен, създавайки прекрасен вид? Няма да откриете по-добър! Nanobrow Microblading Pen е обичана писалка, която е страхотна алтернатива на перманентния грим. Красиво дефинираните вежди са основата на грима. Никога […]
Прецизна писалка за вежди