Косата ви няма обем? Тествайте Nanoil Hair Volume Enhancer

Косата ви е гъста и тежка, но й липсва обем? Мечтаете за плътни кичури и сте уморени от плоските? Знам кой е най-добрият продукт, който ще ви дари с прекрасен обем и ще поддържа косата ви в най-доброто състояние!

Nanoil спрей за по-обемна коса

Какво представлява Nanoil Hair Volume Enhancer?

Това е лек и високоефективен стилизиращ спрей за увеличаване на обема, действащ страхотно всеки път. Той ще ви позволи да създадете обемна прическа чрез повдигане от корените и добавяне на дълготрайна плътност без пренатоварване. Подхранващите косата съставки в Nanoil Hair Volume Enhancer защитават от лошите ефекти на слънцето, студеното време, влажността, както и оставят кичурите по-бляскави и гладки. Продуктът гарантира обем, скокливост и здравословен външен вид. Ще го заобичате, ако косата ви често става плоска, изглежда безжизнена и е невъзможно да й добавите обем, защото го губи много бързо. Nanoil Hair Volume Enhancer напълно разрешава проблемите с плоските кичури.

Какво има във формулата?

Тази козметика е не само прекрасен стилизиращ праймер, но и балсам! Списъкът със съставките е следния:

  • Пшенични протеини – имат подсилващ и разкрасяващ ефект, както и защитават косата, правят я контролируема и премахват наелектризирването.
  • Кератин – подобрява структурата, гъстотата и състоянието на косата.
  • Пантенол – има хидратиращ ефект, изглажда и спира заплитането на кичурите, правейки стилизирането по-лесно, подсилвайки блясъка и доставяйки гладкостта.

Nanoil Hair Volume Enhancer – ефекти и ползи

  • Повдига корените и добавя обем.
  • Сгъстява косата и я кара да изглежда по-плътна.
  • Доставя блясък, гладкост и контролируемост.
  • Подхранва косата по време на стилизиране.

Как да използвате Nanoil Hair Volume Enhancer?

Много лесно! Накръскайте Nanoil Hair Volume Enhancer върху влажна коса преди сушене със сешоар. Нежно срешете и стилизирайте както пожелаете. Това е всичко! Насладете се на нова прическа, пълна с обем и невероятен блясък.

От къде да закупите Nanoil Hair Volume Enhancer?

Можете да купите този продукт от официалния магазин на бранда на www.nanoil.bg – навлезте в света на красотата и разгледайте другите прекрасни продукти за подхранване и стилизиране на косата.

Nanoil Hair Volume Enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer – отзиви

Ако искате вярвайте, но този продукт е един от най-високо оценените увеличаващи обема продукти на пазара. Мъже и жени обичат да го използват за по-лесно създаване на красива, натурално изглеждаща прическа. На всичкото отгоре 200-милилитровата опаковка стига за много дълго време, а цената е учудващо ниска за подобен прекрасен продукт! Убедете се сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Nanoil Heat Protectant Spray - най-добрата защита за коса

чт юли 24 , 2014
Термалната защита е задължителна по време на стилизиране с топлина, защото тя предпазва кичурите от лошия ефект на високите температури. Косата е изложена на повреди всеки път, когато я сушите със сешоар, изправяте, топирате или къдрите. Ако искате да защитите кичурите без да се отказвате от любимите си инструменти за […]
Nanoil термозащитен спрей за коса