Освежаващ спрей Face Mist от Bobbi Brown

През лятото кожата на лицето се нуждае от освежаване, а гримът от фиксиране. Козметичната марка Bobbi Brown успешно е комбинирала тези два важни компонента за жените. Като резултат, любителите на жизнен и безупречен грим, могат да се възползват от спрея за лице. Да проверим как Face Mist от Bobbi Brown работи в ежедневни условия.

Face Mist od Bobbi Brown11

Първо, Face Mist от Bobbi Brown е продукт, предназначен да освежава, регенерира, подхранва и хидратира кожата на лицето, врата и деколтето. Второ, спреят изсветлява тена, като добавя деликатно и естествено сияние. Освен това, продуктът фиксира грима, като го предпазва от залепване и избледняване. Наред с другите съставки, спреят съдържа глицерин и пантотенол, които са отговорни за хидратация на кожата. Продуктът съдържа още лайка, зелен чай и екстракт от краставица. Тези съставки облекчават раздразнения и регенерират изморена кожа на лицето.

Face Mist от Bobbi Brown може да се по два различни начина. Може да се напръска директно на лицето, за да го хидратира и освежи. Продуктът може да се приложи върху грим, за да го направи по- дълготраен от обикновено.

Face Mist от Bobbi Brown се предлага в малка, тъмна бутилка с дозатор. Този вид апликатор позволява пръскане на течност по лицето от различно разстояние и на различни места. Една бутилка съдържа 100 мл. продукт.

Face Mist od Bobbi Brown1

Спрей за лице в домашни условия
За приготвянето на спрей за лице в домашни условия са необходими: бутилка с дозатор, зелен чай на листа или в торбичка или две супени лъжици сушен цвят от лавандула. Зеленият чай или лавандулата, по избор, трябва да се залее с вряла вода и да се остави за 15 минути. Тогава се прецежда и се изсипва в бутилката. Спреят за лице с лавандула трябва да се подсили с етерично масло, а зеленият чай с витамин C. Тези спрейчета успокояват раздразненията, освежават и придават невероятен аромат на кожата и косата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Хидратираща и стягаща основа за грим Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie

пт мар. 18 , 2016
Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 от La Prairie дава матов завършек на грима и естествен вид на лицето. Не прави ефект маска, не подчертава бръчките и не прави по- очевидни по- сухите зони на кожата. Козметиката на La Prairie може да прикрие всякакви несъвършенства по кожата, като пигментация, тъмни […]