Разгледайте най-добрите 5 серума за податлива към зачервяване кожа

Търсите ли серум за лице, справящ се с зачервяването и паякообразните вени? На правилното място сте! Ето най-актуалната класация на най-добрите серуми за лице, намаляващи зачервяването, препоръчвани от специалистите и потребителите по целия свят. Всички козметики за грижа за кожата, които ще откриете по-долу са направени от най-добрите съставки и доказано доставят бързи резултати.

Продължавайте да четете, за да видите 5-те най-добри серуми за лице за податлива към зачервяване кожа

Защо кожата ви се нуждае от серум за лице?

Някои хора смятат, че серумът за лице е скъп и напълно ненужен продукт. Е, когато стане въпрос за цената, можем да ви убедим, че има както много скъпи, така и по-бюджетни серуми за лице, измежду които можете да избирате. Очевидно, някои от тях доставят по-добри резултати от други, но като цяло е по-добре да използвате серум за лице, отколкото да игнорирате съществуването му.

Ако искате вярвайте, но всеки тип кожа се нуждае от серум за лице – това казват специалистите. Те описват серумите като козметики, спряващи се със специални задачи. Какво означава това? Серумът за лице успява да проникне в епидермиса, тоест стига до по-дълбоко от други козметики, таргетирайки и справяйки се с всеки кожен проблем, който може да имате. Работейки отвътре, серумът за лице подобрява състоянието на кожата, оставяйки лицето по-красиво.

В допълнение, повечето топ серуми за лице са направени само с няколко съставки, но това не означава, че не са ефикасни. Всъщност, лимитираният брой на съставките подпомага по-добрите ефекти, тъй като всяко вещество има специална роля. Всяко от тях е насочено към определен проблем. Накрая, има много различни серуми за лице на пазара, така че можете да изберете този, който пасва най-добре на вашия тип кожа.

Критерии, които да следвате, когато търсите най-добрият серум за лице

  • съставки – това всъщност е най-важното. Този път сме го направили вместо вас, избирайки най-добрите и безопасни формули, в които няма силикони, парабени, консерванти и алкохоли.
  • ревюта – винаги проверявайте дали продуктът, който смятате да купите, е с висока оценка и дали пасва на повечето потребители.
  • цена – препоръчително е да проверявате колко продукт има в шишенцето. Често се случва, че малки серуми струват два пъти повече от конкуренцията. Така че, ако сте внимателни с парите, винаги проверявайте размера на серума, който смятате да закупите.

5 от най-добрите серуми за лице за податлива към зачервяване кожа

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

повече информация – www.nanoil.bg

Nanoil и Anti-Redness Face Serum изглежда, че в момента е най-избираният серум за лице, който се справя със зачервяването и паякообразните вени. И не е толкова изненадващо, когато анализирате формулата. Основата е вода и тя е комбинирана с 4 растителни съставки: екстракт от конски кестен, от липа, от корен на пунарнава и от шишарки от кипарис. Ето защо този серум доставя бързи и дълготрайни резултати. Какви са те?

Първо, можете да очаквате, че серумът ще намали капилярите и ще остави кожата по-здрава. Второ, Anti-Redness Face Serum успокоява всички типове дразнене и премахва възпалението. Друг плюс, който трябва да се спомене е супер леката текстура, която се нуждае само от няколко секунди, за да се абсорбира изцяло в кожата, без да оставя слой на повърхността.

Нашата оценка за серума от Nanoil: 10/10

2. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C

The Ordinary е известен с невероятната си колекция от продукти за грижа за кожата. Предложението им включва дозини серуми за лице и почти всички се наслаждават на голяма популярност като Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C, който е направен за куперозна и податлива към акне кожа (розацея например)

Гледайки формулата – и името на серума – става ясно, че аскорбил глюкозида, което е производно на витамин С, е ключовата съставка, отговорна за няколко неща. На първо място, тя трябва да изсветли пигментационните петна и да ограничи видимостта на кръвоносните съдове. Така тенът се изравнява. Някои потребители казват, че не трябва да се посяга към друга козметика за грижа с витамин С, ако разполагате със серума от The Ordinary. Все пак, витамин С оставя кожата по-светла и сияйна.

Нашата оценка за серума от The Ordinary: 9/10

3. Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate

Няма нужда да четете статии с ,,как да…“, за да разберете, че този продукт предлага не един, а 2 серума за лице в едно шишенце. Това е доста иновативно решение, нали? Той доставя защита, за да подсили устойчивостта на кожата към дразнители. Вечерният серум е отговорен за възстановяване и успокояване на кожата. Това означава, че трябва да помните да нанасяте серума по два пъти на ден.

Интересното е, че Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate е рекламиран като продукт, който успява да премахне всички видове зачервяване по лицето. За съжаление, тази козметика се открива трудно и дори и да успеете, трябва да платите доста за това 30-милилитрово шишенце.

Нашата оценка за серума от Lierac: 8,5/10

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Ето още един серум за лице, изтриващ зачервяванията, който не трябва да пропускате. Origins и тяхната Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum е козметика за грижа, която си заслужава да се спомене. На какво дължи добрата си репутация? Главно на формулата си, която съдържа заинтригуващи съставки. Една от тях е гъбата рейши, която възстановява и успокоява раздразнената кожа.

Колкото по-дълго използвате серума, толкова по-малко податлива става кожата към външни фактори и всички видове дразнители. Не само че външният вид се подобрява, но и тя става по-здрава. Когато се използва редовно, серумът намалява проблема с паякообразните вени. Лошите новини обаче са, че повечето потребители не биха нарекли Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum бюджетна козметика за грижа. Всъщност това е най-скъпият серум в този списък.

Нашата оценка за серума от Origins: 8/10

5. Pharmaceris N C-Capilix, 1200 mg Vitamin C

Не може да се отрече, че списъкът със съставки в този серум е впечатляващ. Pharmaceris N C-Capilix съдържа витамини С, Е, соево масло и масло от авокадо. Както други, борещи се със зачервяването серуми в списъка, Pharmaceris N C-Capilix е свободен от тези нежелани парабени и силикони. Формата на витамин С не дразни и това е нещо, което харесваме в този продукт.

Серумът изтрива петната и предотвратява появата на нови. В допълнение Pharmaceris N C-Capilix поддържа меланина и стимулира синтеза на колаген, което означава, че серумът се справя с няколко задачи. Недостатък е, че този продукт отнема дълго време, за да проникне в кожата. Някои потребители също се оплакват, че продуктите оставят мазен слой върху лицето. Все пак този серум е по джоба на много хора.

Нашата оценка за серума от Pharmaceris: 7,5/10

Следваща статия

Моден Грим за Вежди? Нужен ви е Само Един Продукт. Nanobrow Lamination Gel

ср ян. 31 , 2018
Чували ли сте за „неподдържани вежди“? Тази тенденция в грима на веждите ще властва през 2023 г. Вместо молив за вежди, пудри и помади, ви е необходим само един продукт. Nanobrow Lamination Gel ви гарантира, че можете да създадете естествен и момичешки вид на веждите, с който да изглеждате значително […]
гелообразна спирала