Серум за лице с ретинол от Nanoil. Невероятни и бързи ефекти за младолика кожа!

високооценен серум за лице с ретинол Nanoil

Знаете ли, че серумите за лице са популярни по целия свят? Nanoil Retinol Face Serum в момента е топ регенериращ продукт за кожата. Повечето потребители казват, че биха препоръчали серумите от Nanoil на свои приятели, което доказва колко ефикасен трябва да е този продукт. Вижте защо серумът за лице с ретинол от Nanoil е толкова харесван от жените и научете за причините защо заслужава специално място в банята ви.

Кога е най-добрият момент за правене на процедури на кожата с ретинол?

Ретинолът, още познат като витамин А, е мултифункционално вещество, подпомагащо и промотиращо възобновяването на зрялата кожа. Той принадлежи към групата на най-силните козметики, подходящи за домашна употреба. Въпреки че процедурите с ретинол са били налични само в салоните за красота, модерните козметики са направени със забележително количество витамин А, което от една страна доставя силни ефекти, но от друга, е безопасно за кожата. Когато се нанася редовно и правилно, процедурите с ретинол вдъхват живот на скучната и уморена кожа.

Факти за Nanoil Retinol Face Serum

Какво представлява Nanoil Retinol Face Serum?

Това е модерен регенериращ серум за лице, който успява да стимулира възобновяването на клетъчно ниво, да подобри устойчивостта, да намали бръчките и пигментацията. Той се бори с всички знаци на стареенето.

Колко е голям?

Тъмното шишенце предлага 50 мл продукт.

Колко струва? 

Цената е атрактивна и серумът е ефективен.

С какви кожни проблеми успява да се справи?

Той е подходящ за всички типове кожа, главно за зрялата. Той се справя с увисването, бръчките и хипер пигментацията.

За какви възрасти е направен?

Препоръчителен е за хора на 30, 40, 50, 60, 70 и 80 години.

Каква е текструвата му?

Това е лек серум, който не запушва порите и не създава мазен слой по лицето.

Кои са ключовите съставки?

Той е направен от висококачествен ретинол, подсилен от растителен антиоксидант пунарнава (Boerhavia Diffusa).

Как да нанасяте Nanoil Retinol Face Serum по правилния начин?

Ретинолът е известен с клетъчното възстановяване и премахването на мъртвите клетки. Когато се използва редовно, витамин А дарява с равномерен тен, без несъвършенства и петна. За да предотвратите прекалено силен ексфолиращ ефект, препоръчително е да помогнете на кожата да свикне с ретинола. Как да го направите? През първите 2 седмици нанасяйте серума през ден, а ако имате чувствителна кожа – само по 2 пъти на седмица. Така ще добавите ретинола към ежедневната си грижа за кожата по безопасен начин. С времето кожата ще се научи как да работи с витамин А и когато това стане, можете да започнете да нанасяте серум за лице с ретинол ежедневно.

препоръчван серум за лице с ретинол Nanoil

Ефекти от Nanoil Retinol Face Serum

Този серум против стареене от Nanoil:

  • се справя с отпуснатата кожа чрез подобряване на устойчивостта.
  • ревитализира кожата и изравнява тена.
  • намалява бръчките и оставя кожата по-гладка.
  • изтрива акнето и петната.
  • има лек ексфолиращ ефект, участвайки във възобновяването на клетките.

Коментари за серума за лице с ретинол от Nanoil

Както беше споменато по-горе, серумът с витамин А от Nanoil в момента е най-добре продавания продукт с най-високата оценка, когато стане въпрос за козметики против стареене. Жените го харесват заради невероятните ефекти, атрактивната цена, големия размер, високото качество и безопасните съставки. Ако искате да научите повече за продукта и да прочетете ревюта, посетете nanoil.bg, където ще можете да поръчате Nanoil Retinol Face Serum с удобна доставка до дома.

Следваща статия

Nanoil Anti-Redness Face Serum: направен за куперозна кожа

ср окт. 29 , 2014
Имате много паякообразни вени, тънка кожа и зачервяване? Ако отговорът е да, най-вероятно имате куперозна кожа. Лошите новини са, че обикновените продукти за грижа не са подходящи за вашия тип кожа, най-вече, защото причиняват дразнене. От друга страна, за щастие има някои козметики – Nanoil Anti-Redness Face Serum е една […]
най-добър серум против зачервяване Nanoil