Класация на най-добрите комплекти за повдигане и ламиниране на мигли – до 8 седмици зашеметяващи мигли!

Миглите играят наистина голяма роля в цялостната естетика на лицето. Красиво повдигнати, извити и подхранени, те подчертават перфектно очите и им придават дълбочина. За много жени обаче постигането на това не е толкова лесно. И тук на помощ идва повдигането и ламинирането на мигли. Какво е ламиниране на мигли и как да го направите у дома? Следващата класация описва комплектите, които ще ви помогнат да го постигнете.

най-добрият комплект за ламиниране на мигли

Повдигане и ламиниране на мигли – какви са тези процедури и какви резултати дават те?

Миглите могат да бъдат безупречно извити и повдигнати. Този ефект може да бъде постигнат и с вашите естествени мигли. Всичко това благодарение на процедури като повдигане и ламиниране на мигли. Какви са тези процедури? Те набират голяма популярност през последните години и са много търсени заради своята издръжливост и ефекта, който осигуряват.

Какво представлява повдигането на миглите? Това е разкрасителна процедура, която включва максимално извиване и повдигане на естествените мигли. Това им позволява да изглеждат красиви и да подчертават перфектно погледа на всяка жена. Звучи като сбъдната мечта, нали?

Какво е ламиниране на мигли? Този метод, заедно с повдигането на миглите, помага да направите миглите добре хидратирани, подхранени и по-устойчиви. По този начин те стават по-малко чупливи и изглеждат визуално по-гъсти и по-тъмни. Ламинирането също така улеснява ежедневния грим, тъй като миглите задържат много по-добре спиралата след това.

Ефектите от повдигането и ламинирането на мигли са:

  • Силно извити и повдигнати мигли.
  • Миглите стават добре хидратирани, подхранени, издръжливи и по-малко чупливи
  • Визуално по-гъсти и по-тъмни мигли
  • Миглите задържат спиралата по-добре, което улеснява ежедневния грим
  • Ефектът продължава до 8 седмици

И най-важното е, че тези резултати са постижими благодарение на комплектите за повдигане и ламиниране на мигли у дома. Нека да разгледаме най-популярните, които може да бъдат закупени онлайн, и да решим кой комплект е най-добрият за домашна употреба.

Повдигане и ламиниране на мигли – комплектът има значение! Класация на най-добрите комплекти

Време е да ви представим най-интересните комплекти за ламиниране на мигли на пазара. Класацията ще бъде от голяма полза за всяка жена, която търси точните продукти и аксесоари за извършване на ламинирането. Следната селекция се състои от комплекти, които са чудесни за домашна употреба, а някои от тях дори се препоръчват от професионални козметици. Могат да бъдат и чудесна идея за подарък за любителите на оформянето на мигли.

1. Комплект за повдигане и ламиниране на мигли Nanolash

най-добрият комплект за повдигане и ламиниране на мигли

Красиви, поддържани и естествени мигли с мощно извиване и повдигнат ефект? Комплектът от Nanolash – Lash Lift Kit, предназначен за повдигане и ламиниране на миглите, ви позволява да постигнете този резултат. Това е цялостен продукт за жени, които държат на красивия външен вид на миглите си, като същевременно поддържат възможно най-естествен вид.

Избирайки комплекта от Nanolash, Вие получавате всички необходими продукти за извършване на повдигане и ламиниране на миглите. Производителят предоставя 3 чифта силиконови подложки и 3 четки за разделяне на нежните естествени мигли. Най-важни, разбира се, са формулите на продуктите. Комплектът включва 10 сашета активатор, 10 сашета неутрализатор и 10 сашета кератинов бустер. Това дава възможност за извършване на до 10 приложения.

Комплектът от Nanolash е много добър избор, когато става въпрос за повдигане на миглите. Продуктите осигуряват повдигнат и извит ефект до 8 седмици. Освен това миглите стават видимо подхранени и хидратирани. Това се дължи на съставки като хидролизиран кератин, коприна, пантенол, аргинин и комбинация от правилно подбрани масла. Този комплект се препоръчва и от професионалисти, поради ефектния и дълготраен резултат. Благодарение на това, че марката Nanolash е осигурила и елегантна опаковка, той е изключително подходящ и за подарък.

2. Elleebana Lash Lift – стартов комплект за повдигане на мигли

Професионален комплект за повдигане на мигли, който ще ви позволи да извършите множество нанасяния? Комплектът на марката Elleebana е един от най-добрите избори в това отношение и се използва с охота и от професионални козметици. Най-голямото предимство на този комплект е възможността за извършване на цели 60 апликации! С него обаче се правят само 15 процедури у дома, тъй като те трябва да се извършват една след друга.

Въпреки това обаче, не може да бъде пренебрегнат значителния недостатък на този комплект за повдигане на мигли. Цената е наистина висока, което може да обезсърчи жените, които не се занимават професионално с повдигане на мигли. Имайки предвид обаче, възможността от 15 до 60 приложения, този комплект си заслужава цената, стига да имате планове да ламинирате и повдигате миглите си редовно.

3. RefectoCil Eyelash Lift

36 процедури с един комплект? Това е възможно с комплекта Eyelash Lift на марката RefectoCil. Използвайки го, можете да разчитате не само на голям брой приложения, но и на кратко време на самата процедура. Благодарение на специалните формули на продукта ефектите са видими след само 13 минути. Следователно можете да спестите много време за повдигане и ламиниране на миглите и да ги използвате за други разкрасителни процедури или релакс.

Този комплект ви позволява да постигнете дълги и повдигнати мигли от самите корени. Комплектът включва специален продукт Lashperm, неутрализатор, както и шишенце лепило. Марката RefectoCil включва и подходяща селекция от аксесоари. В резултат на това получавате 3 чифта силиконови подложки, повдигач за мигли, както и две козметични купички и две четки, които да ви помогнат да ламинирате миглите си. Продуктите тук обаче идват в тубички, които не са толкова удобни като сашетата от Nanolash.

4. Fleeky Lashlift Kit

Елегантно опакованият комплект от Fleeky е добър избор за всеки, който тепърва започва с повдигането и ламиниране на мигли. Комплектът е сравнително малък, базовата му версия позволява 2 до 4 нанасяния. Ето защо той е страхотна идея за начинаещи. Цената му също е забележителна. Ако искате обаче повече апликации, можете да изберете по-голямата версия, Maxi Kit, достатъчна за 5 до 10 нанасяния. Тя обаче е малко по-скъпа.

Продуктите за повдигане и ламиниране на мигли в този комплект са вегански и не са тествани върху животни. Освен това те подхранват и овлажняват миглите, като ги правят по-меки и по-малко склонни към накъсване след третирането. Предложението на Fleeky също е интересен избор за подарък – кутията е доста хубава.

5. Комплект за повдигане на мигли с кератин MIYA LASH

6 седмици без използване на извивачка за мигли? Това ви позволява да постигнете Keratin Lash Lift Kit, комплект от марката MIYA LASH. Това е пълен комплект за повдигане и ламиниране на мигли, а който може да извършвате повече от една процедура. Вътре ще намерите всички необходими елементи за нанасяне, включително внимателно подбрани формули, четки за мигли, четки за ламиниране, щипка за повдигане на мигли, пачове за очи и силиконови подложки.

Използвайки MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit, можете да постигнете повдигнати мигли, които ще се запазят в продължение на 6 седмици. Продуктите включени в комплекта са богати на кератин и други подхранващи съставки. В резултат на това естествените ви мигли са овлажнени и подхранени.

6. Комплект за ламиниране на вежди и повдигане на мигли – Protein Reconstruction System Zola

Комплектът за ламиниране на мигли на марката Zola е елементарен и не изисква много аксесоари. Той е възприел съвсем различен подход от производителите на останалите комплекти в класацията. В този комплект, вместо много аксесоари, включително силиконови подложки, четки и апликатори, има само три бутилки с продукт. Всеки от тях представлява отделна стъпка в повдигането и ламинирането на мигли и вежди.

Фактът, че продуктът на Zola е подходящ както за мигли, така и за вежди е предимство. Трите бутилки са Protein Strong Lifting, Protein Fixer и Protein Care. По този начин производителят осигурява 3-степенна процедура за повдигане и ламиниране за трансформиране на миглите и много повече за нула време. Това е добър избор за жени, които нямат време за многократни стъпки с различни аксесоари. От друга страна, нанасянето на продукти с четки, подобни на спирала, може да не извие миглите ви по желания начин.

Как се извършва поетапно повдигане и ламиниране на мигли и колко време отнема лечението?

Когато купувате комплект за ламиниране на мигли за домаша употреба, повечето продукти идват с инструкции. Въпреки това е добре да се информирате какво представлява процедурата, преди да закупите комплекта. Въпреки ниската си трудност, може да не е толкова лесно за всяка жена.

Преди да започнете ламинирането е важно да почистите и измиете миглите, за да може продуктът да достигне директно до тях. Направете това, като използвате разтвор без масла или шампоан за мигли и вежди. След това поставете миглите върху силиконовата подложка, която е включена в повечето комплекти. Ако е твърде широка, може да я отрежете, за да пасне перфектно на клепача. Трябва да нанесете тънък слой лепило върху долната част на силконовата подложка. След това просто срешете миглите върху нея, като внимателно разделяте всяка една.

Време е за повдигане на миглите. След нанасяне на продукта и изчакване на необходимото време, миглите се неутрализират и отмиват. Същият процес се прилага за всички продукти в комплекта.

Когато прилагате продуктите, важно е да запомните да следвате стриктно инструкциите на производителя. Само тогава можете да сте сигурни, че след повдигането на миглите ефектите ще бъдат толкова дълготрайни и впечатляващи, както твърди марката, предоставяща комплекта. След внимателното премахване на последния продукт е необходимо само да отстраните силиконовите подложки от клепачите. По този начин можете лесно да използвате комплекта за повдигане на мигли у дома и да трансформирате външния си вид.

Колко време отнема ламинирането на мигли при тези условия? Зависи от избрания комплект. По правило отнема от няколко минути до час. Първата процедура винаги може да отнеме малко повече време, но след като придобиете повече опит, със сигурност ще можете да намалите значително времето и. Повдигането и ламинирането на мигли може да изисква известна доза прецизност и търпение, така че е препоръчително да прочетете внимателно инструкциите за употреба и да гледате уроците, достъпни онлайн.

Следваща статия

Спиралите Nanolash - Видима Дефиниция, Съвършена Формула и Прецизна Четка

пт авг. 9 , 2024
Спиралата за мигли Nanolash може да направи истински чудеса буквално за секунди. Необходим е само миг и миглите могат да станат визуално по-гъсти или по-дълги. За да постигнат желания ефект, все повече жени избират удебеляващата спирала Volume Up или удължаващата и извиваща спирала Length & Curl. С тях гримът може […]
Spiralite Nanolash - Vidima Definitsiya