Можете ли да повдигнете и ламинирате миглите си у дома? С Nanolash Lash Lift Kit това е възможно!

Povdigane i laminirane na migli - Nanolash Lash Lift Kit

Не може да се отрече, че миглите са най-красивата украса за очите. Естествените мигли обаче обикновено не впечатляват с дължината и дебелината си. Ето защо си струва да се обърне внимание на неинвазивните процедури, които могат да променят състоянието им по изключително естествен начин. Повдигането и ламинирането на мигли в днешно време чупят рекорди по популярност. С комплекта Nanolash Lash Lift Kit можете да ламинирате веждите си, без да излизате от вкъщи.

Повдигане и ламиниране на мигли – какво включва тази процедура?

Повдигането и ламинирането на мигли е цялостна, неинвазивна процедура, която досега се предлагаше само от професионални козметични салони. По време на процедурата миглите се третират със специални продукти, които проникват дълбоко в структурата им. След повдигането и ламинирането на миглите те не само изглеждат извити, по-дълги и по-гъсти, но и дълбоко подхранени.

Освен това се използват специални аксесоари, включително силиконови шаблони с различни размери. Те се използват, за да придадат на миглите подходяща извивка. Самата процедура не отнема много време, въпреки че се извършва в професионален козметичен салон и може да бъде доста скъпа.

Поради тази причина жените, които мечтаят да получат ефект като в салон, без да напускат дома си, могат да изберат Nanolash Lash Lift Kit. Този комплект за домашно повдигане и ламиниране на мигли гарантира впечатляващи резултати.

Kakvo sŭdŭrzha Nanolash Lash Lift Kit

Какво съдържа Nanolash Lash Lift Kit?

Комплектът за повдигане на мигли от Nanolash е цялостен продукт, който се предлага в естетична опаковка. Той ви позволява да извършите самостоятелно до 10 ламинации на мигли без особени затруднения. Предварителен опит от бъдещите потребители не е необходим.

Комплектът съдържа 3 продукта – 10 сашета от 0,5 милилитра. Те са обозначени с последователни номера, което гарантира правилния ред на прилагане. Освен това в комплекта са включени и други аксесоари като лепило за мигли Lift Lash Glue и силиконови подложки. Всичко това е достатъчно, за да извършите сами ламинирането на мигли.

Можете да сте сигурни, че ефектът, в зависимост от първоначалното състояние на миглите ви, може да продължи до 8 седмици. Това означава, че няма нужда от извивачка за мигли, а в някои случаи дори ще можете да се откажете и от спиралата си.

Как да извършите повдигане на мигли сами у дома с помощта на комплекта Nanolash?

Опаковката на комплекта се предлага с прости и ясни инструкции за употреба. Всеки, който реши да ламинира и повдигне миглите си с комплекта Nanolash, трябва предварително да подготви веждите си. Трябва да се извърши пълно отстраняване на грима и миглите трябва да са сухи. След това използвайте пачовете, за да отделите долните мигли от горните, и с помощта на лепилото прикрепете подложките в желания размер. След това:

  • нанесете продуктите в правилния ред: Step 1, Step 2 and Step 3 (Стъпка 1, Стъпка 2 и Стъпка 3);
  • всеки от тях трябва да се нанесе на около 1 милиметър от линията на миглите и да се остави за 7-10 минути;
  • преди да нанесете следващия продукт, предишният трябва да се отстрани с мокър или сух апликатор.

След като приключите с повдигането на миглите, просто отстранете силиконовите подложки и разрешете миглите. Както можете да се убедите, не е необходимо много, за да получите ефект като от салон по естествен и неангажиращ начин.

Кога трябва да извършвате повдигане и ламиниране на мигли в домашни условия?

Няма конкретен момент, в който да не можете да използвате комплекта за повдигане и ламиниране на мигли от Nanolash. Той върши добра работа за всеки, чиито мигли са:

  • са тънки и безформени;
  • прави и къси;
  • не са в оптимално състояние – продуктите за повдигане на мигли от Nanolash са съставени от натурални съставки с подхранващи свойства;
  • не се поддават на оформяне с извивачка за мигли или дори със спирала за мигли.

С Nanolash Lash Lift Kit можете напълно да преобразите погледа си за минути и да спестите време за ежедневния си грим. Освен това можете ефективно да подхраните миглите и да възстановите предишния им блясък. Струва си да го изпробвате сами и да ламинирате миглите си у дома. Ефектът от тази процедура със сигурност ще ви изненада и ще продължи дълго време.

Следваща статия

Топ 6 Най-високо Оценени Помади за Вежди на Козметичния Пазар

нд мар. 28 , 2021
Помадата за вежди е чудесна алтернатива на моливите за вежди, геловете, пудрите и спиралите. Ако ви се иска да издигнете грима на веждите си на следващото ниво, помадата ще бъде идеалното решение. Вижте най-добрите помади за вежди, които се предлагат на козметичния пазар в момента. Специално за вас създадохме списък […]
класация на най-добрите помади за вежд