Насладете се от използването на филмов грим. Изсветляваща пудра Glamour Glow from Kryolan.
by VIERGE
| 598 wyświetleń

Козметиката Kryolan накратко.
Марката Kryolan е известна с производството на козметички продукти и аксесоари за грим, предвидени за характеризиране, грижа и оцветяване. Тези продукти се използват в театъра, киното, както и на модни изложения. Kryolan още е известен сред професионалните гримьори, стилисти, творци и тези, които се занимават с ежедневен грим и грим за партита.

Kryolan GlamGlow (2)

Какво ново от Kryolan?
Известно е, че Kryolan увеличават предложенията постоянно, като се грижат за качеството и разнообразието на техните продукти. Този път Kryolan предлага на гримьорите и всички, които ценят професионалния грим, изсветляваща пудра Glamour Glow.

Kryolan GlamGlow (1)Този козметичен продукт е пресован и поставен в малка метална кутийка. Вътре има огледало и джоб с апликатор. Джобът е разположен под пудрата и има няколко дупки, които осигуряват проветрение. Комплектът е опакован в сребриста картонена кутийка и има илюстрация на логото на фирмата, знак за предназначението на продукта. Glamour Glow е 10 гр. Много важни са характеристиките на продукта. Първо, изсветляващата пудра на Kryolan е удобна за нанасяне, не се размазва и не остава петна. Това изглежда очевидно, тъй като гримът на артистите трябва да остане безупречен. Второ, продуктът има леко блестящ ефект, който придава здрав и сияен вид. Трето, Glamour Glow може да се използва като продукт за контуриране на лицето при поставянето му на определени лицеви части. Четвърто, този продукт може да се използва и като сенки за очи. Ако се приложи под веждите, на вътрешните ъгли на очите и малко над тях, очите изглеждат по- големи и широки.

Изсветляващата пудра Glamour Glow на Kryolan се предлага в пет нюанса Plush Peach, Natural Tan, Salsa, Blush Mauve, Pale Tan. Pale Tan има блестящи оттенъци, докато другите са типични изсветляващи пудри.