Насладете се от използването на филмов грим. Изсветляваща пудра Glamour Glow from Kryolan.

Козметиката Kryolan накратко.
Марката Kryolan е известна с производството на козметички продукти и аксесоари за грим, предвидени за характеризиране, грижа и оцветяване. Тези продукти се използват в театъра, киното, както и на модни изложения. Kryolan още е известен сред професионалните гримьори, стилисти, творци и тези, които се занимават с ежедневен грим и грим за партита.

Kryolan GlamGlow (2)

Какво ново от Kryolan?
Известно е, че Kryolan увеличават предложенията постоянно, като се грижат за качеството и разнообразието на техните продукти. Този път Kryolan предлага на гримьорите и всички, които ценят професионалния грим, изсветляваща пудра Glamour Glow.

Kryolan GlamGlow (1)Този козметичен продукт е пресован и поставен в малка метална кутийка. Вътре има огледало и джоб с апликатор. Джобът е разположен под пудрата и има няколко дупки, които осигуряват проветрение. Комплектът е опакован в сребриста картонена кутийка и има илюстрация на логото на фирмата, знак за предназначението на продукта. Glamour Glow е 10 гр. Много важни са характеристиките на продукта. Първо, изсветляващата пудра на Kryolan е удобна за нанасяне, не се размазва и не остава петна. Това изглежда очевидно, тъй като гримът на артистите трябва да остане безупречен. Второ, продуктът има леко блестящ ефект, който придава здрав и сияен вид. Трето, Glamour Glow може да се използва като продукт за контуриране на лицето при поставянето му на определени лицеви части. Четвърто, този продукт може да се използва и като сенки за очи. Ако се приложи под веждите, на вътрешните ъгли на очите и малко над тях, очите изглеждат по- големи и широки.

Изсветляващата пудра Glamour Glow на Kryolan се предлага в пет нюанса Plush Peach, Natural Tan, Salsa, Blush Mauve, Pale Tan. Pale Tan има блестящи оттенъци, докато другите са типични изсветляващи пудри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Изтънчени продукти за кожата. Почистваща козметика за кожата на лицето от Rouge Bunny Rouge.

пт мар. 18 , 2016
Определено почистващите процедури на лицето и тялото трябва постоянно да допълват ежедневната грижа. Всъщност чистата кожа е признак за здраве, красота и младост. Ако почистването на кожата е неприятно занимание, трябва да се запознаете с новите козметични продукти за премахване на грим на Rouge Bunny Rouge. Продукт за почистване на […]