Топ 6 Най-високо Оценени Помади за Вежди на Козметичния Пазар

Помадата за вежди е чудесна алтернатива на моливите за вежди, геловете, пудрите и спиралите. Ако ви се иска да издигнете грима на веждите си на следващото ниво, помадата ще бъде идеалното решение. Вижте най-добрите помади за вежди, които се предлагат на козметичния пазар в момента.

класация на най-добрите помади за вежд

Специално за вас създадохме списък с 6 водещи в класациите помади за оформяне на вежди, които ви позволяват да създадете съвършена визия за всеки повод. Коя от тях е най-добра?

6-ТЕ НАЙ-ДОБРИ ПОМАДИ ЗА ВЕЖДИ НА КОЗМЕТИЧНИЯ ПАЗАР

Номер 1. NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Тази водоустойчива помада с мека текстура фиксира веждите ви през целия ден, без да ги натоварва прекомерно и без да има лепкаво покритие. Формулата ѝ подсилва блясъка и ви позволява да запълните веждите си за миг. Тя гарантира, че можете бързо да създадете мечтаната визия и да постигнете дълготрайни и страхотни резултати. Nanobrow Eyebrow Pomade осигурява пълен контрол върху облика на веждите ви. Кадифената текстура се плъзга перфектно по косъмчетата на веждите, като им придава максимален обем. Формулата ви позволява дори да имитирате истински косъмчета на веждите. Дръзък, но естествено изглеждащ ефект на обемни вежди? Можете да го постигнете сами! В зависимост от случая подсилете ефекта, като създадете както дневен, така и вечерен по-изразителен вид. Тази подобаващо гъста помада замаскира всички пропуски, като осигурява триизмерен завършек. Тя е любима сред редовните клиенти и гримьорите по цял свят. Необходими са само 3 стъпки, за да придадете на веждите си прецизна форма. Просто загребете малко помада върху четката, очертайте веждите с тънки щрихи и нежно ги запълнете с цвят. Лесно, нали? Ако ефектът е прекалено силен, просто почистете излишната помада с помощта на четчица. Струва си да се насочите към тази помада, тъй като тя е чудесно решение за всички жени, които не са доволни от вида на веждите си. Без значение дали те са тънки и едва забележими, или дебели и неуправляеми, помадата за вежди Nanobrow е създадена с мисъл за всеки и е чудесен избор за всеки бюджет.

повече информация може да бъде намерена в официалния уебсй: nanobrow.bg

Номер 2. Anastasia BH Dipbrow Pomade

Тази перфектно пигментирана помада се предлага в наситени, но естествено изглеждащи нюанси. Тя ви позволява да оформяте веждите си точно както ви харесва, без да се налага да ги коригирате през деня. Покрива равномерно косъмчетата на веждите с един от страхотните нюанси със сатенено покритие. Тя гарантира, че вече няма да се притеснявате за вида на веждите си. Можете да сте сигурни, че те ще останат на мястото си в продължение на часове. За да нанесете продукта прецизно, посегнете към синтетичната четка, която се използва с кремообразната емулсия (включена в комплекта). Започнете с малко количество продукт, като разресвате косъмчетата в посока нагоре, след което очертайте долната линия на веждите с удобните власинки. Смесете продукта с четчицата, след което разрешете веждите в посока надолу и очертайте горната линия на веждите. Само след няколко приложения ще овладеете нанасянето и ще се превърнете в своя най-добър стилист на вежди. Водоустойчивата формула издържа на всякакви метеорологични условия, създавайки страхотен външен вид дори при проливен дъжд или горещо време. Тя е малко по-скъпа, но несъмнено е достоен избор.

Номер 3. WBco The Brow Pomade

Тази изключително естествена помада за вежди осигурява матово покритие. Тя дефинира и запълва дори най-непокорните и гъсти вежди. Нанася се лесно – просто покрийте двете страни на удобната четка с продукта, като ги заравните, за да създадете резки щрихи. Създайте желаната форма на веждите си и се наслаждавайте на впечатляващия си облик през целия ден. Тази помада ви гарантира създаването на прецизно очертани и запълнени арки. Удобната четка прецизно разделя косъмчетата на веждите, достигайки дори до труднодостъпните. Този кремообразен продукт измамно имитира истинските косъмчета на веждите за постигане на естествен завършек. Той ви позволява да постигнете както меко и фино очертаване на веждите, така и изразителен и дързък вид. Сенките са в хладни нюанси, за да сте спокойни, че никога няма да постигнете пресилен ефект. Това е продукт, който просто не можете да подминете.

Номер 4. Benefit Cosmetics POWmade

Тази кремообразна помада за вежди със страхотна пигментация може да преобрази веждите ви за до 36 часа! Тя естествено запълва всички пропуски и редки зони само с няколко движения на четката. Кремообразната, лека текстура и лесната за разнасяне формула нежно покриват косъмчетата на веждите с красив цвят и придават сатенен завършек. POWmade е водоустойчива, така че остава непокътната при всякакви условия. Снабдена е дори с вградено място за хигиенично отстраняване на излишния продукт от четката, без да го губите. Много жени по света потвърждават отличния ефект на перфектно запълнените вежди. Отличната пигментация ви позволява да създадете мечтания обем на веждите си. Помадата се предлага в много нюанси, така че със сигурност ще намерите такъв, който да съответства на вашите черти.

Номер 5. TARTE Frameworker Brow Pomade

Това е веган помада за почитателите на екологичните козметични продукти. Тя е кремообразна и силно пигментирана и остава върху веждите ви в продължение на 24 часа, създавайки забележителна визия. Тя запълва всички пропуски незабавно, като ви гарантира, че вече няма да се притеснявате за вида на веждите си в течение на деня. Красиво очертаните вежди подчертават дълбочината на погледа ви. Продуктът без съставки от животински произход предизвика истински фурор по целия свят. Той съдържа масло от бабасу, което подхранва, овлажнява и подхранва веждите. Меката текстура се нанася лесно, като придава на веждите ви правилната форма и прикрива евентуалните пропуски. Помадата на Tarte работи най-добре, когато използвате удобната четка за вежди Fill Service™, която ще улесни максимално ежедневния ви грим. Продуктът е лесен за ползване: нанесете малко от продукта върху четката и очертайте линия по долната граница на веждите си. След това създайте няколко тънки косъмчета, като започнете от долната част на веждите. Добавете толкова пластове, колкото ви е необходимо, след което прокарайте четка през веждите си с помощта на накрайника, за да останат на мястото си. Искате да усъвършенствате формата на веждите си? Използвайте коректора Shape Tape™ и прецизната ъглова четка.

Номер 6. Refy Brow Pomade

Край на непокорните вежди, лишени от дефиниция. Отсега нататък те ще изглеждат красиви, естествено блестящи и перфектно оформени! Емблематичната гел-помада за вежди Refy с дълготрайно покритие осигурява на веждите ви мечтания вид. Тази помада за вежди се превърна в сензация в САЩ! Само за няколко мига можете да създадете както фини, така и смели визии, които винаги изглеждат феноменално. Тази помада ви позволява да очертаете и най-тънките и редки вежди, които се нуждаят от обем. Водоустойчивата формула издържа през целия ден, без да е необходимо да се коригира. Формулата осигурява страхотни ефекти, запълва веждите с естествено изглеждащи нюанси и подобрява плътността и формата на веждите. Дълготрайната ѝ формула поддържа веждите под контрол при всякакви условия. Тази марка е един от водещите производители на продукти за грим на вежди. И този път също не разочарова – създаде достъпна помада с наситени, но естествено изглеждащи нюанси, осигуряваща дълготраен ефект. Лесното нанасяне също е изкушаващо. Всичко, което трябва да направите, е да нанесете малко количество от продукта върху удобна четка и да запълните веждите си, като започнете от основата и продължите навън. Помадата за вежди Refy Brow гарантира, че веждите ви винаги ще изглеждат безупречно! Продуктът е веган и не съдържа парабени.

Следваща статия

Nanobrow Eyebrow Pencil - дълготраен молив за вежди, в който всяка жена ще се влюби

нд авг. 22 , 2021
Искате да си осигурите перфектната форма на веждите без помощта на козметик? Време е за безотказен молив за вежди, който ще преобрази изцяло външния ви вид и ще накара косъмчетата ви да изглеждат перфектно всеки ден. Това е краят на нежеланите празнини и нанасянето на корекции през деня! Прецизният молив […]
Прецизен молив за грим на вежди с ултратънък връх