Борба срещу целулит – за мен Това означава война! Да ви кажа как да се освободим от него

Ако целулит е проблем, който те застига, това не е край на света. Много от нас са се борили с този неприятен проблем и знаят как да го се изтрият. Това което е важно в тази борба е да го атакувате на истинско. Вие трябва да приложите заедно движения, продукти за кожа и хранителни продукти, за да предоставите наистина ефективен резултат.

Кратко относно целулит

Целулит е увреждание на дерматоскелетната мрежа, мрежата от което се представят кожата и мъртвото мастно. То постоянно може да се лечи с продукти за кожа, плътността на водата и централната нервна система. Нашата кожа има атрофични ткани, насочени за генерация на целулит. Обикновено, целулитът има една или повече от следните признаци: бавно, болезнено изваляне на кожата; отплъсквания на кожата или повишен брызгане; асимметрично усиливане на кожата; променлива сила в кожата; увреждания на повърхностната мрежа; и алергични реакции.

1. Упражнения за разграждане на дерматоскелетната мрежа

Трябва да разградите вашата дерматоскелетна мрежа. Това може да се постигне с извършване на упражнения, подходящи за конкретната зона. Искате да карате масаж на ареа атакувана от целулит. Тъй като месоцелулозата влияе на всички три слоя на кожата (хладежни, слой на алое и скулптурирани подслои), трябва да извършвате масаж от трансдермалната до просветната дълбочина. Упражненията трябва да се извършват с място и да се избягват движения, които могат да предизвикат дълбоко изтремане на кожата, нарушаване на мастното или увреждане на лосъма.

2. Използване на масла за кожа

Маслата за кожа могат да дадат гладка, лека и красива кожа. Всяка добра масла за кожа трябва да съдържа нещо, което ще даде увреждание на дерматоскелетната мрежа, като масло от живи или чубрица, кокосово масло, витамин Е, а и витамин B. Освен това

Следваща статия

Най-добрите масла за коса: Аргановото масло има конкуренти!

пн дек. 1 , 2014
Пазарът за професионални продукти за грижа за коса става все по-голям и все повече хора се занимават с пребоядисване на съставки в маслото за коса, без дори да знаят каква е разликата. Аргановото масло за коса има съставки, които увреждат косата, вписват във влакната и също така дава масивен и […]