Достъпни акценти, които би трябвало да опитате

Акцентите са безспорен най-добрият инструмент за акцентиране върху важната информация във вашите домашни задачи, студентски документи и делова кореспонденция. Дори да няма да можете да се досетите до първо-класен дизайнерски функции, акцентите ви позволяват да се опита да подобрите вашите документи без да тратите много пари. Достъпното широчина на акценти осигурява, че можете да изберете такава форма на писане, която съвпада с дизайна и стила, който искате да представяте с документите си. Ето някои достъпни акценти, с които би трябвало да пробвате!

Sharpie лайт

Sharpie Light

Sharpie Light е бюджетен акцент, който заслужава своето място в списъка с достъпни акценти. Има по-широк избор от естествени цветове, които актуализира нещо на всеки работен плот или учебно домашно. Изглежда богато и блестящо, предоставят гладкост на писането. Смартина изключително лесно разчита дори по гъвкаво папиро и има дълъг живот на чернината. Нещо малко забележимо за Sharpie Light е, че чернината добре се сваля при махане, особено ако се наложи повече от нея.

Bic Brite Liner

Bic Brite Liner

Друг бюджетен акцент е Bic Brite Liner. Той има ефикасен черен цвят и гранулиран носител за чернината, което осигурява равномерна и блестяща писане. За разлика от другите акценти, Bic Brite Liner има повече еластичност и ляга по-топло върху папирото, което позволява да се манипулира с лекост. Неминуемото предимство е, че заради значително по-ниската цена Хилайтра се използва за махане на писане по други папира, което е полезно за изтриване и редактиране по документи.

Pentel Hi-Tec-C Coleto

Pentel Hi-Tec-C Coleto

Pentel Hi-Tec-C Coleto е популярен сред студенти със ценност на практично бюджетни рамки. Разполага с различни д

Следваща статия

. Rene Furterer Paris 5 Sens - Да Се Забележиш С Най-добрата Усмивка На Твоя Коса

вт мар. 11 , 2014
Днес, с напредъка в областта на козметиката и високо потребителско удоволствие, косата може да бъде възстановена когато и да се иска. Неустойчивото естество на косата не заставя да се бием главата си и да казваме, аааа, какво ми трябва да направя? Никога по-добре не е било. В междувременните времена, революционната […]