Запознайте се с нашата класация на 8-те водещи спирали за вежди и изберете най-добрата от тях!

Спиралата за вежди е продукт, който ви позволява да създадете перфектния грим, без да претоварвате косъмчетата. Подобна е на обикновената спирала, но се различава по консистенцията и по формата на четката. Ефект на боядисване с къна е лесно постижим със спиралата за мигли!

Как да изберете най-добрата? Вече имаме отговор. Запознайте се с нашите 8 предложения за най-добрите спирали за вежди, които позволяват умопомрачителен външен вид, подходящ за всеки повод. Ще ви помогнем да решите коя от тях е правилният избор!

8 ВОДЕЩИ СПИРАЛИ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ВЕЖДИ

Топ 1. Nanobrow Shape Mascara

По-дебели, стилни и безупречни вежди само за няколко секунди…? Тези ефекти са възможни благодарение на спиралата за вежди Nanobrow. Ако търсите продукт, който дисциплинира непокорните косъмчета, прави ги по-гъсти и подобрява външния им вид, сте на правилното място! Nanobrow Shape Mascara се справя перфектно с всеки тип вежди. Тя създава оптически ефект на по-плътни и прецизно оформени вежди, които ще траят цял ден. Нейната приятна, деликатна консистенция ще ви накара да се насладите на грима, направен от вас самите. Можете да я откриете в три естествени нюанса, които лесно прикриват петна и пропуски, в резултат на което получавате безупречен външен вид за всеки повод. Постигнете перфектно оформени, подчертани вежди за няколко мига. Тази невероятна спирала за вежди е с незалепваща формула, която показва естествената красота и подобрява дебелината и текстурата на веждите ви. Нещо повече, по веждите никога не остава излишен продукт. Няма по-добър начин да се сдобиете с мечтаните вежди! Специално разработеният, прецизен апликатор отделя косъмчетата без затруднения, покрива ги с прекрасен цвят и се задържа върху веждите в продължение на 24 часа. Този продукт няма как да остане незабелязан.

Как да използвате Nanobrow Shape Mascara?

  1. Отворете флакона и разрешете с прецизната четчица косъмчетата, като започнете от вътрешния край. 
  2. Разресвайте веждите нагоре и настрани, като постепенно ги запълвате с цвят.
  3. Нанесете повече продукт върху опашките на веждите, за да създадете естествен ефект.
  4. Оставете спиралата да изсъхне, след което добавете още слоеве, за да придадете максимален обем.

Топ 2. Dior Diorshow On Set Brow

Тази водоустойчива спирала за вежди е съставена от 90% естествени съставки. Създайте забележителен грим, който ще подчертае очите ви. Формулата издържа 24 часа. Тя осигурява плътен вид и максимален обем на веждите, без да натоварва прекомерно косъмчетата им. Продуктът не е лепкав и е обогатен с микрофибри, които бързо подобряват външния ви вид. Diorshow On Set Brow се предлага в естествени, интензивно пигментирани нюанси, които маскират редките зони. Гримът е с естествен завършек и изглежда невероятно професионално. Неутралните, универсални цветове могат лесно да се съчетаят с чертите на лицето ви.

Как да използвате Dior Diorshow On Set Brow?

  1. Нанесете малко продукт върху веждите.
  2. Прокарайте четка през веждата нагоре и настрани.
  3. Ако изберете по-светъл нюанс, можете да го използвате самостоятелно или да го наслоите, за да фиксирате грима си за по-дълго време.

Топ 3. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Имате редки, тънки, почти невидими вежди? Сбогувайте се с тях завинаги и се радвайте на красиви, гъсти арки, пълни с естествен блясък. Влюбете се отново в тях с Benefit Cosmetics Gimme Brow! Този тониращ гел е снабден с прецизен апликатор под формата на четка. Гримирането с този продукт е истинско удоволствие! Ще увеличите обема на веждите, ще ги запълните с прекрасен цвят и ще преосмислите формата им за нула време! Спиралата съдържа микрофибри, които прилепват към косъмчетата на веждите и кожата, осигурявайки естествен ефект. Нейната водоустойчива и дълготрайна формула издържа през целия ден. Тя не е лепкава и не оставя излишен продукт. Benefit Cosmetics Gimme Brow се предлага в десет нюанса, така че със сигурност ще намерите подходящ за цвета на кожата си.

Как да използвате Benefit Cosmetics Gimme Brow?

  1. Поставете края на апликатора върху вътрешния ъгъл на веждата си.
  2. Придвижете четката по протежение на веждата до самия край на опакото на веждата, като подчертаете нейната форма.
  3. Прокарайте четката през веждата по посока на нейния растеж, за да изглежда по-плътна и пълна.

Топ 4. Lord & Berry Must Have Tinted Brow Mascara

Тази уникална спирала за вежди увеличава максимално обема и укротява непокорните косъмчета. Отсега нататък гримът ви винаги ще бъде елегантен и безупречен. Бързосъхнещата формула осигурява едновременно естествен и изразителен вид на веждите. Продуктът е посветен на подхранването и дефинирането на веждите, така че външният им вид се подобрява дори без грим. Тя е идеалният способ да ги подчертаете и да дисциплинирате несговорчивите косъмчета. Изглежда много естествено, нанася се без усилие и е чест избор сред потребителите. Този продукт е с чудесно съотношение цена-качество, често препоръчван от жените.

Как да използвате Lord & Berry Tinted Brow Mascara?

  1. Нанесете малко количество спирала от вътрешния към външния ъгъл на веждата.
  2. Ако крайният резултат е твърде деликатен за вас, повторете процеса, докато постигнете желания резултат.

Топ 5. Yves Rocher Eyebrow Mascara

Това несъмнено е интересно предложение, тъй като спиралата е съчетание от прецизна водоустойчива емулсия и изтънчена спираловидна четка. Тя осигурява отличен завършек, в който ще се влюбите моментално. Създавайте не само дързък грим за специални поводи, но и естествен нежен грим. Можете да сте сигурни, че няма да се отдели през деня и ще издържи много часове в перфектно състояние. Фантастичният апликатор на Yves Rocher разделя и разресва всеки малък косъм, подчертавайки естествения му блясък. Формулата съдържа 89% естествени съставки, с изключение на прозрачната версия, която е съставена от 49% такива. Заслужава си да й обърнете внимание, ако желаете веждите ви да са винаги елегантни.

Как да използвате спиралата за вежди на Yves Rocher?

  1. Отворете спиралата за мигли и загребете малко продукт върху изящния апликатор.
  2. Прекарайте четката през веждите си, докато те придобият перфектна форма.

Топ 6. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

Спирала за вежди, която осигурява съвършен завършек на грима. Този иновативен продукт дисциплинира непокорните косъмчета без усилие, така че погледът ви винаги да изглежда невероятно. Спиралата за вежди на Lancome подчертава естествената форма на веждите, подчертава истинската красота и покрива арките с великолепен, фин цвят. Веждите ви ще бъдат по-пълни и добре обгрижени още от първата употреба.

Как да използвате Lancome Sourcils Styler Brow Mascara?

  1. Покрийте четката с малко количество от продукта.
  2. Загладете косъмчетата на веждите си с помощта на удобния апликатор.
  3. След това разресвайте в правилната посока и създайте желаната форма.

Топ 7. Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara

Тази боядисваща спирала за вежди съдържа специални влакна за оформяне и запълване на веждите. С помощта на Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara ще създадете стилен лъскав ефект. Тя не само оформя, но и се грижи за веждите ви – това се дължи на състава ѝ, включващ пантенол (провитамин В5). Гелообразната консистенция запълва дъгите с прецизност, подобрява текстурата им и ги прави по-плътни. Спиралата на Kiko ви позволява прецизно да определите формата и фино да запълните веждите си с блестящ завършек. Тя е идеалният вариант за ежедневен грим и за специални поводи, при които дълготрайността и прецизността са от най-голямо значение. Специалната миниатюрна четка осигурява цялостно нанасяне на продукта и дълготраен цвят през целия ден. Тя ще запълни веждите ви с чудесно избрания нюанс, омекотявайки донякъде чертите на лицето ви.

Как да използвате Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara?

  1. Нанесете малко спирала върху четката.
  2. Разресвайте с четката веждите си, докато останете доволни от формата им.
  3. Добавете още продукт, ако имате нужда от по-силен ефект.

Топ 8. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

Спиралата за мигли на Yves Saint Laurent ще открои очите ви за нула време. Тя държи косъмчетата под контрол в продължение на 45 часа! Създайте желаната форма, засилете цветовете и постигнете фантастичен, но естествен и фин ефект. Формулата съдържа гел фиксатори и полуматови пигменти, които се адаптират към всеки тип и форма на веждите. Изтънчената ѝ четчица осигурява впечатляващ комфорт при употреба. Дълготрайното действие и наситеността на цветовете се харесват на многобройните потребители по целия свят. Триизмерният финиш блести нежно при подходящо осветление.

Как да използвате спиралата за вежди Yves Saint Laurent Couture?

  1. Създайте равномерен слой върху веждите – той ще послужи като основа.
  2. Нанесете спиралата, като започнете от вътрешния край.
  3. Определете формата, като оформите косъмчетата нагоре.
  4. Подчертайте дъгите с помощта на ергономично проектираната четка.

Следваща статия

Дождевата точка - Ми наистина не обичаме влажността на вълните ни?

вт сеп. 25 , 2012
Да, ние си правим пълна нуда, когато се стремим да се защитим от влажността на нашите коси. Влажността може да прави хардиране на влакната и да ви даде неорганични вълни. Но до къде това е валидно? Ние се справяме с влажността в въздуха, но до къде сме готови да идваме […]