И експеримента с наситени цветове с L’Oréal Paris Colorista

Никога преди не сме вървили с наситените цветове. Но когато ни се появи пилот да пробваме L’Oréal Paris Colorista Crazy Colours, не сме усещали нebkoлив да си променим имиджа. Всеки от нас, жените и момичетата, има доста трудности да си престаираме с прическата си. Тъй като мъжете имат много други начини да изразят себе си, тя е доста значима за жените.

Да проведете експеримента с бои и пребоядисване е доста важно за ни да насладим нашето видение на себе си. Заради това, трябва да го комбинираме с други опции, така че да си предадем насрещу ако ние сме премахнали малко. L’Oréal Paris Colorista Crazy Colours ни дава възможност да се изли потенциала, без да сръчкваме косата си. Невалидното ни премахване на боя не е по-различно, ама ние можем да премахнем малко боя без да губим зала по процес.

Това е нещо, което много лудо ни захарка. Отова започнахме нашия експеримент с L’Oréal Paris Colorista Crazy Colours. Имахме достъп до продуктите и откровено ги оценихме. Искахме да видим дали те ще бъдат подходящи за пребоядисване на нашата коса. Когато сме ги добавили в нашия козметичен режим, се уверихме да си поставим надежди.

Веднъж започнахме с експеримента, стана очевидно, че L’Oréal Paris Colorista Crazy Colours ще ни направи красива и задълбочена боя за нашите коси. Простите средства ни позволиха да имаме плавен и солиден бранд, на който може да се доверим. Друга интересна нещо, която зарадваше, беше светлото, което беше по-ярко, а бе по-различно от това на другите брандове.

Въпреки че бранда е доста идевен, не може да се каже за неговата сила. Цветовете са доста интензивни и издържат дълго. В същото време, средствата са доста лесни за използване и не изискват много усилия от вас. Това им присвоява още повече важност, която го дела идеалното избор за смяна и експериментиране с боите.

След целия експеримент, трябва да кажам, че сме имали много приятни изненади. Грижисването и добър външен вид на ко

Следваща статия

Витамин C в козметиката: форми, ефекти и мнения

пт май 22 , 2015
Витамин С – още известен като аскорбинова киселина – е важно антиоксидантно билково вещество, използвано за борба с следите на стареене на кожата като меласиаси и вразлични типове супероизвреждания. Много от брендовете в козметичната и скъпата индустрия включват аскорбинова киселина в продуктите си, защото има множество приемими форми и дава […]