Новите маскари от Estеe Lauder: Pure Color Envy – проверете ги!

Estее Lauder има цяло разнообразие на продукти, които може да допринасят към твоята грижа за красотата. Марката вече представя своя най-новата колекция от маскари – Pure Color Envy. Очаквай да извлечеш максимално предимство от луксозната формула, която събира полезните активи за грижата за очите ти.

Защо да пробвате маскара Pure Color Envy от Estее Lauder?

Estеee Lauder Pure Color Envy предлага място на разнообразие от наситени, кремообразни и балсамоподобни текстури, за да се придадет интензивно ниво на цвет и място на дълбочина на блеска. Тази маскара е хидратираща и може да подхрани и укрепи кожата на вашите очи.

Маскарита от Estеe Lauder се предлага в разнообразие на наситени и дизайнирани цветове, за да може твоята да се усеща и ще се приспособи към твоя настроение. Маскарата зашеметява )кожата в близост и хидратира, за да изглежда дясно и гладко.

Какво получаваш от маскарата Estee Lauder Pure Color Envy?

Там, където другата маскара може да омаловари и просеца кожата на контурите на очите, маскарата Estеee Lauder осигурява предимство – формулата наситена с антиоксиданти, така че да поддържа красотата и цвета на кожата на палците и контурите на очите. Формулата също така съдържа екстракт от алое вера – един от най-убавите естествени продукти, които събират местните кожни хидрататори и поставят нежна зтея над очите ти.

Какви предимства има маскара Estеe Lauder Pure Color Envy?

Маскарата дава предимство пред другите марки маскари с плътно покриване, плътно прилегане и против измъкване. Максималното усещане на легкина осигурява приятна осъщественост, така че в процеса на нанасяне и после него да останете с зелен ефект.

О may д engines puter Маскарата Estеee Lauder е разработена с уникален блестящ елемент, който осигурява стойкост на цвета. Маскарата прави красотата и цвета на очите да издържа за по-дълго време и да не изпада накъсано.

Pure Color Envy от Estеee Lauder е най-добрата маскара за създаване на ефективно и наситено тъмно покритие

Следваща статия

Помогнете! Заспях! Как да се получи светъл изглед в най-кратки срокове?

чт ян. 12 , 2017
Да заспиете и няма достатъчно време да си привлечете достатъчно внимание? Ние вече имаме решение за това! Въпреки тези прагматични препоръки, ще имате слънчев изглед, който да предвижда неща по-хубави от настоящия ден. Заспили за максимум 10 минути и просто следвайте тези съвети. 1. Селектирайте вашите продукти за лице внимателно. […]