Рициново Масло NANOIL. Бъдете в Крак с Тенденциите за Естествена Красота!

Рициново Масло NANOIL

Nanoil е марка за красота, която използва природните блага, за да подобри външния ни вид. Рициновото масло на Nanoil е най-търсеното. Защо? То изпълнява много роли и действа отлично за всички! Ако търсите най-доброто козметично масло, то няма да намерите по-добро. Какво си струва да знаете за Nanoil Castor Oil?

Ricinus Communis Seed Oil е 50 милилитра органично, нерафинирано, студено пресовано рициново масло, идеално за стимулиране на по-бързия растеж на веждите, миглите и косата. Използвано от oще от нашите баби, то отново е актуално. Nanoil е много по-леко от рициновото масло от аптеката, така че можете да го използвате по цялото си тяло. То има укрепващ и защитен ефект върху кожата, повишава блясъка и изглажда косата и е оценено от хиляди щастливи купувачи по целия свят. Освен това притежава знака Ecocert, който се дава само на най-добрата натурална козметика.

Nanoil Castor Oil – действие

Nanoil Castor Oil се извлича от семената на растението рицин. Гъсто, светложълто, с деликатен аромат. Продуктът е направен в унисон с природата, затова не предизвиква алергични реакции или раздразнения и е 100 процента екологично чисто.

Nanoil Castor Oil - действие

То е натурален серум за очи, балсам за нокти, средство за третиране на коса, за подобряване на вежди и мигли, както и средство за отстраняване на кожни проблеми и раздразнения. То възстановява изключително увредената коса. Можете да го добавяте в домашни смеси и процедури, да го смесвате с други масла и кремове, за да подобрите действието им.

  • Nanoil Castor Oil има антибактериални и противогъбични свойства.
  • То стимулира по-бързия растеж на косата, миглите и веждите.
  • Попълва липидите и поддържа оптимални нива на влажност.
  • Има почистващи свойства.
  • Съживява и укрепва ноктите.
  • Има деликатен потъмняващ ефект.
  • Придава мекота и здравословен блясък на косата.
  • Предотвратява увреждането на кожата.

Търсите натурално масло с апликатор за удобна употреба? Nanoil е правилният избор. Този брилянтен продукт получава блестящи отзиви, има сертификат, потвърждаващ качеството му, и съдържа най-полезните съставки. Той е многофункционално средство, което действа като много козметични продукти.

Отзиви за рициново масло Nanoil

На какво е богато рициновото масло и как да го използваме?

То е богато на рицинолова мастна киселина, която не може да бъде открита в други масла. Nanoil Castor Oil изобилства от омега киселини, минерали и витамини, включително витамини А и Е.

Не се колебайте да го използвате по много различни начини – единственото ограничение е вашето въображение. Разгледайте някои идеи!

#1 Третиране на косата с масло

То бързо укрепва и съживява косата, така че трябва да го използвате, ако косата ви се нуждае от незабавно овлажняване и подхранване. Nanoil Castor Oil елиминира риска от косопад и ускорява растежа на косата, като възвръща здравословния ѝ блясък. То също така задържа водата в косата и предпазва крайчетата от цъфтеж.

#2 За по-дълги мигли и вежди

Втрийте Nanoil Castor Oil в миглите и веждите, за да ги накарате да растат по-бързо. Те ще станат по-силни, по-здрави и ще спрат да падат прекомерно. Това масло също така леко потъмнява косъмчетата и ги уплътнява. Nanoil Castor Oil придава устойчивост, подхранва и изглажда веждите и миглите.

#3 За да се отървете от целулита

Използвайте Nanoil Castor Oil за масаж на тялото, като първо го втриете между дланите на ръцете. Не се колебайте да го смесите с друго масло или вода, за да не е толкова гъсто.

#4 За по-здрави нокти

Загрейте маслото, накиснете ръцете си в него и определено ще забележите подобрение, след като направите накисването няколко пъти. Nanoil Castor Oil съживява слабите нокти и ги предпазва от разцепване, а освен това укрепва, подхранва и омекотява кожата на ръцете и кожичките. То бързо възстановява и най-увредените нокти.

#5 В грижата за лицето

Благодарение на антибактериалните си свойства то ще ви помогне да се отървете от несъвършенствата на кожата. Nanoil Castor Oil успява да премахне продуктите за грим и да изчисти лицето от мръсотията, замърсителите, праха и излишната мазнина. Използвайте малко количество от маслото и го изплакнете с топла вода.

Къде да го купя?

Nanoil има онлайн магазин, в който можете да разгледате пълната оферта. Посетете www.nanoil.bg и получете маслото си с доставка до дома, за да започнете новата, по-добра рутина за красота възможно най-бързо.

Следваща статия

Как Да Отгледаме Косата Си

ср юни 5 , 2013
Всяка жена знае колко време отнема отглеждането на дълга, красива коса. Процесът може да бъде сложен и тревожен, но няма причина той да бъде такъв. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да ускорите растежа на косата си и да я подкрепите по време на този процес. Витамини и Минерали […]