Хитов шампоан! Подобрете мигновено косата си с необикновения Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Знаете ли, че шампоанът може да промени вида на косата ви? Добрият шампоан дарява с безупречни кичури. Ако мечтаете за супер мека, копринено гладка коса, то тогава мицеларния шампоан, подсилен с коприна, от Nanoil е идеалният избор! Вижте защо и как да направите косата си копринена бързо.

мицеларен шампоан з Течна коприна Nanoil

Nanoil Micellar Shampoo: революционен продукт за грижа за косата

Шампоан, който идеално почиства както косата, така и скалпа, премахва излишната мазнина и натрупания продукт, токсини и мръсотия? Мицелите правят това възможно! Тези малки частички имат малко по-различна структура и ефект от съставките в обикновените шампоани. Мицелите умело привличат и премахват всички нечистотии, прах, мръсотия, себум, остатъци от козметики – всичко, което трябва да се почисти. В същото време въпреки почистването в дълбочина, те не нарушават pH баланса на скалпа. Мицеларният шампоан е нежен и приятен дори и при много чувствителен скалп.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo – невероятни съставки

Шампоанът, на основата на коприна не само че идеално почиства скалпа и косата, но и веднага разкрасява кичурите. Nanoil променя косата ви още, докато я измивате. Кичурите стават по-красиви, благодарение на мощната течна коприна, която е в оптимално количество. Все пак този шампоан съдържа и друга ценни вещества. Нека да видим какво предлага Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo.

  • Течната коприна е лека, подхранваща в дълбочина и проникваща в косъма. Тя идеално помага, разкрасява и хидратира, защитава от повреди и добавя блясък и гладкост.
  • Мицели – вече споменатите малки частички освобождават косата от мръсотия, успокояват, лекуват и възвръщат pH баланса.
  • Хидролизиран пшеничен протеин – една от най-ценните съставки за грижа за косата. Той кара косата да расте по-бързо, възстановява и ревитализира косата, правейки я по-бляскава, здрава и устойчива.
  • Хидрогенирано рициново масло – лека версия на маслото от рициново зърно. То не претоварва, а укрепва и подобрява структурата на косъма, защитава и хидратира. Освен това има и силен антисептичен и лечебен ефект върху скалпа.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: резултати

Какъв е ефектът от комбиниране на мицелите с високо оценената коприна и пшенични протеини? Както може би сте се досетили, това е истинска революция: косата веднага става по-лъскава, красива, здрава и скоклива. Кичурите са меки и без възли, така че разресването е много по-лесно. Ще искате постоянно да докосвате косата си!

мицеларен шампоан за коса Nanoil

Ревюта относно Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo. Защо си струва да го пробвате?

Мицеларният шампоан с коприна от Nanoil е един от най-добрите на пазара! Той е популярен по целия свят и се използва от хиляди жени – мицеларните шампоани са нов продукт, но това не е единствената причина за популярността му. Nanoil Shampoo комбинира най-добрата селекция от съставки за здрава коса. Този лек, лесен за използване шампоан веднага подобрява кичурите и е чудесен, ако живеете в града, където има замърсяване – мицелите могат да сте справят с всякакъв вид мръсотия, която се натрупва по косата и скалпа.

Nanoil предлага най-добре продаваните продукти за коса с течна коприна

За да подобрите ефекта на шампоана за идеално подхранена, здрава, лъскава коса, опитайте линията продукти с течна коприна от Nanoil. Отидете на www.nanoil.bg и изберете най-добрата маска с коприна и балсам, който е без отмиване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Nanoil Argan Oil: най-висококачественият растителен серум за лице, коса и тяло

нд ян. 29 , 2017
Чували ли сте за аргановото масло от Nanoil? Тава е кехлибарен елексир, който е високо концентриран, с аромат на ядки, дарен ни от Майката природа. С това масло ежедневната ви грижа ще стане още по-приятна и забавна. Когато нанесете аргановото масло по тялото си, няма да искате да спрете. Как […]
Арганово масло Argan Oil