Арганис Колекция за Коса

Арганис колекция за коса е нещо безсравствено. От костюми до продукти за поддържане на здравата коса, колекцията на Арганис съставя предимството на цялото произвеждано в Мароко масло арганис. Арганис маслото е богато на жирни киселини, витамини и антиоксиданти, които хранят и поддържат на косата. Неговите лечебни свойства го правят фаворит на актери и професионални козметици от цял свят.

Арганис Колекция за Коса на Арганис включва няколко продукта, които поддържат браво здраве и преустройство на вашата коса. Маслото може да се използва в единични или в комбинация с други продукти за ефективно поддържане на някои от максималните предимства за здраве на косата. Освен предимството върху косата, то може да се използва и върху кожата, давайки му гладкост, мекота и блясък.

Предимства на Арганис Колекция за Коса

Продуктите в колекцията Арганис за коса предоставят много предимства за всички типове коса. Тестове показват, че маслото може да постигне следните блага:

  • Пита и увлажнява косата и корема.
  • Нормализира съдържането на влага в косата и корема.
  • Подрежда приколените и неуправляеми коси.
  • Защитава косата от повреди от соняшник и ултравиолетови лъчи.
  • Дава безсравствен бял сияние.
  • Подхранва корема и подпомага растежа на дълга и здрава коса.

Тези предимства не са всички. Арганис Колекцията за Коса предоставя и ред други от действащите активни съставки, които дават допълнителна подкрепа за вашите браво здрави кости. Някои от тях са: риболипиди, омега масла, цикория, масла от лансарии, алое, масло от кедр, масло от какао и други. Също така включва лимонена киселина, която бори се с плесента и залепването на косата.

Продукти от Арганис Колекция за Коса

Арганис Колекция за Коса включва много продукти, които дават пълно и равномерно покритие върху косата. Някои популярни продук

Следваща статия

Ефиктивни маски за увредена коса

вт дек. 27 , 2016
Всички ние искаме своята коса да изглежда здрава и сияйна, но въпреки най-добрите ни усилия, инога косата ни може да стане суха и увредена. Има много причини за увреждането на косата, включително неправилно използване на продукти за стилизиране, замърсяване, изветряване и намаляване на естествените мазнини. Спешно се нуждаем от ефективни […]