В август Лайтстъйкс за есента: пулп, малина или може би роза?

Наблюдаваме сменящият се сезон – насреща есента. А тогава винаги се появява прашенето: какво цвете ще предпочерта в хидратера на губите ви?

Кратко пояснение за термина „лайтстъйкс“ – това е това, което козметичните брандове обичат да наричат есенните оттенки на хидратерите за устни, които имат плътно текстура, а също така и плътно цветен ефект. Те прилагат достатъчно крематична хидратация и цвят, без да оставят хлъзгав последствие на губите. Лайтстъйкът може да бъде матов или със студен ефект, зависейки от текстурата и оттенъка.

Защо да изберем лайтстъйк за есента?

Датимата на промяната на сезона е целесъобразно да се използва също така и за нашето козметика. Лайтстъйкът е идеален за есента, защото улеснява губите не само със хидратация, но също така и мащабира цвета на нашите губки. Той е по-светъл и по-хубав от матовото покритие през лятото и малко по-червен в отношение на яркия цвят от зимата.

Пулп

Ако предпочитате модния моден ланс за вашата губка, тогава пулп е идеалното решение за есента. Няма нужда да бъдете направо червени – Ултра пулп най-вече предоставя тойно червено покритие. Това постигат с комбинацията между нецветен црвен и дълъг времева процъкма червено.

Добре е да се зарадвате с добрия губна помада с дълготрайно покритие, която оставя на губите приятен остатък и гладко покритие целия ден.

Малина

Малиновото цвят на хидратера за устни е най-новото блъскаво втор сред предпочитаните цветове на звездните блондинки през последните години. То е доста редко да имаш губка, която изисква всичко, което малиновото цвят предоставя – него разкъсва хубаво и днес то може да се намери на пазара с много различни нюанси и текстури.

Това цвете е идеално за крайното лято или за първите дни на есента, благодарение на

Следваща статия

Изберете правилният шампоан и балсам за вашия тип коса

сб ян. 25 , 2014
Подходящата грижа за косата изисква не само редовна подрязане на краищата и здравословна диета, но също така и правилно подбрани продукти за косата като шампоан и балсам. Изборът на подходящият шампоан и балсам за вашия тип коса може да бъде ключов фактор за поддържането на здрава, красива и блестяща коса. […]