Как да приложите X-Rated Mascara от Smashbox?

X-Rated Mascara от Smashbox е изключително популярен избор за мъже и жени, които искат да придадат своето привличащо външност. Независимо дали търсите едно или две крайни или просто искате да изглеждате страхотно, X-Rated маскара го прави фантастичен избор с много предимства. Научете повече за това как да приложите X-Rated маскара от Smashbox.

Стъпка първа: Изберете черна картина

Първото, което трябва да направите, преди да приложите X-Rated маскара от Smashbox, е да вземете черна маскара от пазара. Може да изберете между безплатната или влаганата маскара. За да получите най-натуралния изглед, препоръчително е да изберете безплатната маскара. Ще ви даде дистинктен и привлекателен външен вид, без да изглежда изобилно.

Стъпка втора: Нанасяне на маскарата

След като изберете маскара, незабавно преминете към нанасянето ѝ. За да постигнете най-добрите резултати, грижете се, за да внимателно започнете от дъното на ресниците и да наемате маскара върху тях с леки движения. Винаги можете да добавите още един слой, ако искате да се достигне или подобри ефекта. Ако искате да придадете форма на ресниците, използвайте жичката.

Стъпка трета: Поддържане на резултатите

След като нанесете маскарата, е необходимо да знаете как да поддържате резултатите. X-Rated маскарата от Smashbox предлага дълготраен ефект, което означава, че маскарата ще трае цял ден. За да подсигурите, че ефектът ще бъде дълготраен, препоръчваме да използвате добро поддържащ лосион, а също така да използвате чистота, за да предотвратите разгряването на маскарата. Можете също така да използвате маскарата с регулируема сила за по-висок ефект.

Стъпка четвърта: Премахнете маскарата

Когато е време да премахнете маскарата, грижете се да не травите ресниците. Най-добре е да използвате мицелизиращ продукт, за да отстраните маскарата безпроблемно и бързо. Т

Следваща статия

В август Лайтстъйкс за есента: пулп, малина или може би роза?

вт ян. 7 , 2014
Наблюдаваме сменящият се сезон – насреща есента. А тогава винаги се появява прашенето: какво цвете ще предпочерта в хидратера на губите ви? Кратко пояснение за термина „лайтстъйкс“ – това е това, което козметичните брандове обичат да наричат есенните оттенки на хидратерите за устни, които имат плътно текстура, а също така […]