Рецепта за коса с масло Dabur Amla Рецепта за коса с масло Dabur Amla

Маслото Dabur Amla е популярен индийски средство против косопад и ненатранслиращи се коси. То идва от Ахербаджи, където се приготвя по древно индийско аурвадично знание. То предлага богат комплекс Омега масла и амла, които помагат да подхраните косите и да укрепите корените им. То освежава кожата на главата и допринася за контрол на косопада. Ако търсите продукт, който ще ви има пръстен плодороден и уязвим поглед за вашите коси, то е време да видите, какво то може да ви даде.

Защо да използваме Dabur Amla за нашата коса?

Dabur Amla масло е популярен избор за косопад контрол и заглаждане на косата. То се произвежда от древни аурвадични рецепти, съдържащи природни амла и масла. То не само вдъхновява оригинална блестяща миксура, но също така пита косата с ценни билки и въглехидрати, необходими за силна и защитена коса. При използването на Dabur Amla масло, вие ще забележите цвят и блясък във вашата коса и корените ѝ. На същото време то може да помага да спрете косопада и да имате еластична и здрава коса.

Как да се правят амла коса с масло Dabur?

Ако желаете да умалите броят на косопада и да подхраните косата си, амла косата с масло Dabur е идеалната рецепта. Тя е проста за изпълнение и по-добре от много други масла / масла. Ето как да направите тази рецепта за коса сами:

  • Първо необходимо е да се смеси една чаша амла масло с две чувствени лъжици имбирено масло.
  • След това добавете една лъжица олио и масло във въпросната смес.
  • След това сместете го добре до поява на гладна текстура.
  • После трябва ви да имате готовата смес за амла масло Dabur.
  • След това прецептата е готова за използване. Трябва да използвате го за масаж около корените на косата си.
  • Потърсете и намаскирайте стъпките на всяка телесна плоскотина.
  • След като го отцедите до всички плоскости, залепете р

Следваща статия

Как да приложите X-Rated Mascara от Smashbox?

чт ное. 21 , 2013
X-Rated Mascara от Smashbox е изключително популярен избор за мъже и жени, които искат да придадат своето привличащо външност. Независимо дали търсите едно или две крайни или просто искате да изглеждате страхотно, X-Rated маскара го прави фантастичен избор с много предимства. Научете повече за това как да приложите X-Rated маскара […]