Строително Сами: За който се отказва да прекара много пари в куфара за макияжа!

Възможно е да създадете уникална куфар за макияж, без да излитате голямо сума пари. Тази проста дий ай уай гид ще ви запознае с нужните материали и бързите шагове, за да създадете своя собствен куфар за макияж.

Начало: Избор на материали и оборудване

Преди да започнете да работите по създаването на вашата куфар за макияж, трябва да си изберете правилните материали и оборудване. Най-важното е да си намерите подходящия за вас материал, на който да монтирате вашия куфар. За целта може да използвате стената, кухненския стол или дори предната стена.

Ако имате достатъчно пространство, може да използвате пластмасова плоча, дървен куфар или ламинирано дърво. Освен това, трябва да придобиете и няколко елементи за монтиране, за да можете да си направите куфар за макияж. Някои от тези елементи са ремъци, ниши и дори дори ламарини. Ако желаете можете да добавите дори и под куфар. Ремонтният материал е препоръчителен при направата на вашата куфар за макияж.

Шаг 1: Изграждане на структурата

След като изберете и придобиете всички материали и оборудване, поради което създаването на вашата куфар за макияж е възможно, можете да започнете с самията изграждане. В зависимост от простаранството, което имате на разположение, ще бъде необходимо да изберете различни размери. Ако имате под рязка помещения, можете да изберете куфар с малки размери, където да сухраняте всичките си аксесоари за макияж.

След като изберете размерите, можете да почнете да изграждате структурата. Тук е препоръчително да се използват рамки, за да бъде по-лесно да бутоне повърхността. Основната рамка може да бъде направена от изработено дърво, пластмаса или ламарини. Преди да монтирате рамката, е препоръчително да я обръщате и да ги покриете с емалиращ лак.

Шаг 2: Добавяне

Следваща статия

Грижа за кожа, склонна към акне

нд мар. 25 , 2012
Акнето може да бъде доста неприятно и изтощително. Но не безпокойте, в тази статия ще ви представим няколко ефективни съвети и продукти, които ще ви помогнат да поддържате кожата си здрава и чиста. Диагноза на акне Първото, което трябва да знаете за акнето, е, че това не е състояние, което […]