Къде, как и защо се използва изсветляващата пудра Skinflash Dior.

По принцип, този вид пудри са много практична и полезна козметика. Благодарене на тях кожата на лицето става оптически по- хубава, по- естествена и по- здрава. Освен това очите изглеждат пълни и цялостният вид е по- изразителен. Знаете ли как, къде и какво е предназначението при нанасяне на изсветляващата пудра Skinflash highlighter от Dior?

dior skinflash (1)

Skinflash Dior (4)

Пудрата Highlighter Skinflash Dior прикрива всяко несъвършенство на кожата, започвайки от петна и белези, спукани капиляри, чак до торбички под очите и сивкав тон на кожата на лицето. Пудрата работи много добре за оформяне на лицето и така може да се постигне впечатление за овално изражение на лицето. Апликаторът във форма на четка определено улеснява използването на козметиката Dior. Говорейки за използване, Skinflash се нанася под или върху основата за грим или без други продукти. За по- добър изсветляващ ефект се препоръчва козметиката да е един тон по- бледа от кожата. Skinflash предлага четири варианта- 001 Rosy Glow, 002 Ivory Glow, 003 Apricot Glow and 004 Universal Light.

По кои части на лицето трябва да се нанася Skinflash Dior? Ако се постави по средата на челото, горната част на носа и на върха на брадичката, това оптически прави лицето по- слабо. Ако пудрата се нанасе под веждите, по вътрешните ъгли на очите, под долнитеклепачи, но пак близо до вътрешните ъгли на очите, това прави очите по- отворени и по- големи. За постигане на ефект на по- големи устни, пудрата се нанася на вдлъбнатината над горната устна.

Какви продукти могат да се използват заедно с пудрата Skinflash Dior и как да се смесват? Пудрата Skinflash има формата на маркер и затова употребата е много удобна, други изсветляващи пудри трябва да се нанасят с четка за грим. За смесването на основата за грим и пудрата може да се направи с пръстите на ръката или да се използва четка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Хидратираща течност за мазна кожа- Pure Focus Fluid на Lancome.

пт мар. 18 , 2016
Как да се грижите за мазна кожа? За да разберем как да се грижим за мазна кожа, първо трябва да научим характеристиките и особеностите на този тип кожа. Най- лесният начин да се разпознае мазна кожа е блестящата Т зона на лицето. Този тип кожа също е предразположена към акне, […]