Хидратиране на кожата с Dermedic Tolerans

Всеки знае за важността на хидратирането на тялото. Водата дава живот. Но не всеки знае как да хидратира тялото по подходящ начин. Хидратация на тялото може да бъде направена по два начина: вътрешен и външен. Пиенето на вода спада към първата категория, а козметични продукти като Dermedic Tolerans, към втората.

Dermedic Tolerans е продукт за много чувствителна кожа. Този тип кожа се характеризира с чувствителност към различни фактори, например промяна във времето, стрес, консумиране на определени вещества, използване на неподходяща козметика или прием на лекарства. На чувствителната кожа се приписва прекалена активност, която води до зачервяване, сухота, десквамация или възпаление.

tolerans

Колекцията Dermedic Tolerans се състои от шест продукта, които са почистващ гел за лице, почистващ лосион, хидратиращ дневен крем, подхранващ нощен крем, крем против бръчки и крем за клепачите и областта под очите. Въпреки че всеки продукт има определена задача, те имат една обща черта. Dermedic Tolerans са хипоалергенни, което означава, че не причиняват раздразнения. Важно е да се отбележи, че някои от продуктите съдържат почистващи съставки. Dermedic Tolerans хидратира, успокоява, подобрява стегнатостта н кожата и намалява раздразненията. Благодарение на леката консистенция, продуктът се нанася лесно и се абсорбира бързо. Съставките са обогатени с витамин E, глицерин, пантенол и бадемово масло, като пример.

Всичките шест продукта на Dermedic Tolerans са в екологични опаковки. Дизайнът на контейнерчетата е такъв, че не позволява мръсотия и бактерии да попадат вътре. Затова продуктите имат дозатор с всмукателна система. Бутилките нямат метални елементи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следваща статия

Кой е най-добрият серум за мигли? Отговорът е Lashcode!

вт ян. 31 , 2017
Никой не обича късите мигли. Всяка жена иска те да са дълги, гъсти и плътни. Би било още по-добре, ако подсилването на обема се случваше без процедури по издължаване в салона за красота, тъй като – нека бъдем честни – тази козметична прицедура е доста скъпа, отнема много време и […]